Annonse

Når moren henter sine barn, blir hun hånet for sitt utseende – Hennes svar får alle til å tie!

Av

Tre-barns moren Bella Vrondos(35), står nå fram og forteller at hun hele tiden blir kommentert av fremmede som synes hennes Kim Kardashian-inspirerte motesans og kjærlighet til å ha på seg stramme kjoler, undertøy og høye hæler, betyr at hun ikke bruker penger på barna sine. Hun er glamourmodell og hun forsørger seg selv og sine tre barn. Og hun er eier av skjønnhetsbutikken, Bellatrixia Enterprises i Sydney.

Hun hevder at folk forteller henne at hun skal kle seg beskjedent og holde seg til ‘passende foreldreklær’ – men hun mener det ikke er noen riktig eller feil måte en forelder skal se ut på.

«Jeg blir sett annerledes på av samfunnet på grunn av hvordan jeg ser ut. Folk ser meg og de tror at jeg er en slem jente, det er mye dømmekraft. Jeg elsker Kim Kardashian, hun er sexy, men stilig. Jeg elsker å bære hva hun har på seg, men jeg er aldri usmakelig, håret og sminken er alltid ferdig. Å kle på meg og sminke meg får meg til å føle meg bra med meg selv», forteller hun til Caters.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🍩

Et innlegg delt av Pepper Potts (@bellatrixia)

Etter at hun hadde lagt ut bilde av seg selv med barna, hvor hun uttrykte stolthet over sine flinke barn, haglet det inn med sårende meldinger.
Dette er hennes svar på de negative kommentarene i sosiale medier:

«Barna mine elsker meg som jeg er. Hvis jeg skulle endre utseendet mitt, ville jeg ikke være deres mor – jeg ville ikke være meg. Barna mine tror jeg er den beste personen på planeten og ser på andre mødre og lurer på hvorfor de ikke er som meg»


Nå har hun også fått pressens oppmerksomhet, og hun får nå støtte av hundrevis som er enige om at man får være som man er, og velge seg den stilen man ønsker.

Det er ikke dermed sagt at du er en dårlig person om du velger din egen stil, men våg heller å være den du er og den du liker! Det finnes ingen fasit på hvordan en mamma skal se ut. Del videre om du er enig med henne!


LES OGSÅ: Mammaen flyr med sin syke baby som gråter –  Da tar en fremmed mann et valg som endrer alt!

Relaterte artikler