13.9 C
Oslo
mandag, september 27, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Nå skjer det nye endringer for Linnéa Myhre - Så ufattelig trist

Nå skjer det nye endringer for Linnéa Myhre – Så ufattelig trist

- Annonse -

«Bloggerne» er en norsk dokusåpe som har gått på TV 2 siden 2014. I serien følger vi livet til norske bloggere som åpent deler livet sitt i sosiale medier med små og store hendelser, uten filter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bloggerne (@bloggernetv2)

- Annonse -

TV 2 presenterte nylig forandringer blant bloggerne i høstens sesong av den populære serien. Linnea Myhre(31) og Joakim Kleven(28) går ut av programmet, og det nye tilskuddet blir artist og influenser Alexander Joner(31).

Dette er en oppdatering hun delte i mars, da skrev hun hva hun tenkte rundt det hele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linnéa Myhre (@linniiie)

- Annonse -

Joakim Kleven forteller at han har hatt en fantastisk tid i «Bloggerne»:
«Jeg har seriøst elsket hvert eneste minutt av det, og føler jeg har fått vist godt hvem jeg er som person, og ikke minst de fantastiske menneskene jeg har rundt meg. I det siste har jeg nok følt at jeg ikke vil dele alt ved meg selv. Hadde jeg fortsatt i «Bloggerne» hadde jeg nok følt at jeg hadde måttet resirkulert meg selv, for man kommer til et punkt der man føler man har delt det man vil dele. Da føler jeg der kjedelig å dele det samme bare i en ny forpakning», sier han til Dagbladet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Joner (@alexandrajoner)

Alexandra Joner er et fyrverkeri av et multitalent, og hun behersker alt innen sang og musikk, dans, og underholdning. Hun brenner også for mote og skjønnhet, noe som gjenspeiles i hennes sosiale kanaler.

«Jeg gruegleder meg stort til å være med i «Bloggerne». Jeg har for første gang åpnet opp dørene til hjemme mitt og gir et mye bredere innblikk i hvem jeg er privat, på jobb og i vennegjengen, sier Alexandra Joner i en pressemelding, ifølge Nettavisen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Joner (@alexandrajoner)


«Alexandra Joner er et multitalent med mye energi og mange jern i ilden. Hun har mye å tilføre og nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med henne i «Bloggerne», sier programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding fra TV 2.
Bloggerne» – sesong 15 får premiere på TV 2 Play og TV 2 Livsstil til høsten med totalt 21 episoder. Ønsker du å se Bloggerne online, kan du følge denne linken: Sumo TV2.

Det er alltid trist når det kommer slike endringer, men vi gleder oss allikevel til å følge med på programmet. La oss dele videre slik at flest mulig får med seg denne oppdateringen.

LES OGSÅ: En ung gutt byr opp 90-åringen til dans –  publikum blir elleville av hennes bevegelser!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Tiril Sjåstad Christiansen med trist beskjed; «Jeg orket ikke, det gikk ikke, det ble…»

«Farmen kjendis» - programleder Tiril Sjåstad Christiansen(26) er nå klar for ny sesong av...

Hva er det første du ser i dette bildet? Svaret avslører noe om din personlighet!

Det florerer av diverse personlighetstester på nettet, tester som sier noe om deg som...

En rasende bonde løper over til nabogården – Da avslører femåringen i døren en vanvittig detalj!

En dag kom bonden Olav Olsen løpende i full fart ned til Eriksens går...

Prinsesse Märtha Louises med hjerteskjærende ord til kronprinsesse Mette-Marit

I forrige uke delte Mette-Marit en sørgelig beskjed til sine fans og følgere på...

Skuespiller Kjersti Holmen er død – ble 65 år gammel

Vår folkekjære skuespiller Kjerstil Holmen døde natt til søndag. Hun sovnet stille inn på Økernhjemmet...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -