Annonse

Nå rystes ski-Norge igjen! Langrennsløper Ida Eide er død!

Av

Det har knapt gått en måned siden Vibeke Skofteruds tragiske dødsfall.  Men nå blir det norske landslaget rystet av et nytt dødsfall.

Ida Eide(30) døde brått i helgen etter å ha fått hjertestans under Norgesløpet. Mosjonsløpet

Hun ble funnet av forbipasserende under løpet. De prøvde å gi henne livredning før ambulanse helikopteret ankom, da var hun bevisstløs. Hun ble deretter fraktet til Ullevål sykehus, men livet sto ikke til å redde skriver Vg.


Hennes død har nå blitt bekreftet av familien, gjennom NTB har det kommet følgende utsagn:

«Det er med dyp sorg at vi bekrefter at Ida Eide døde på Ullevål sykehus i går som følge av at hun fikk hjertestans under et løp på Jessheim. Familien er veldig takknemlig for all den støtten vi har fått i denne urealistisk situasjon, og ber om forståelse for at vi ønsker å tilbringe tiden nå med våre familie. Med vennlig hilsen, familie og samliv, skriver familien»

Ida Eide spilte fotball og gikk på ski og hun har blant annet en bronsemedalje i sprint fra junior-NM.


Hun hatt sterk tilknytning til langrennsmiljøet, ikke minst gjennom vennskapet med Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg. Etter Tour of Canada i 2016 var hun sammen med Therese og Ingvild på ferietur i Karibia.

Ida Eide bodde på Fornebu og hun var ansatt i Norsk Hydro og samboer med Nils Ingar Aadne (35), bedre kjent som artisten Nilsi.

Langrennsmiljøet er i sorg etter dødsfallet.

Therese Johaug, Ingvild Flygstad Østberg og Ida var nære venninner og har vært på flere ferier sammen, nå er jentene helt knust over dette plutselige dødsfallet.

Del videre for å sende varme tanker og kondolanser til familie og nære-.

Forsidebilde: Instagram / skjermbilde

 

 

Relaterte artikler