Annonse

Nå kan du bli kvitt nyrestein med bare et halvt glass av denne drikken!

Av

Nyresten kan utvikles i en eller begge nyrer og påvirker oftest personer i alderen 30 til 60 år.
De er ganske vanlige, rundt tre av 20 menn og opptil to av 20 kvinner utvikler dem på et eller annet tidspunkt i livet.

Smerter som oppstår ved nyrestein er hyppig og smertefull vannlating. Høy feber, gjerne ledsaget av frostanfall. Smerter i korsryggen som stråler ned mot kjønnsorganene. Dette er de vanligste symptomene ved nyrebekkenbetennelse, en lidelse som hyppigst opptrer hos yngre kvinner under 35 år og hos menn over 50. Men sykdommen kan også ramme andre aldersgrupper, selv mindreårige barn. Sitroner og sitronsaft er naturlige løsninger og kan virke forebyggende for personer som er plaget av nyrestein.

Pixabay

Kalium citrat er den vanligste medisinske behandling for nyrestein. I den seneste forskningen på dette, har ekspert funnet ut at sitroner har en unik egenskap – de er fulle av naturlige citrat. Sitronsaft kan være veldig effektiv preventiv terapi for mennesker som er plaget av nyrestein. Metoden er kjent som «Limonade terapi».
Sitronsyre hemmer utvikling av dannelse av stein, samtidig som det bryter opp små steiner som begynner å utvikle seg. Jo, mer sitronsyre som er igjen i urinen, desto mer beskyttet er du mot kommende nyresteiner.


LES OGSÅ: Disse tegnene er tidlige symptomer på Nyresykdom! Ikke ignorer disse!

Syren hindrer små steiner fra å bli problemsteiner gjennom å belegge de. Dette forhindrer annet materiale fra å feste seg og danne steiner.
Sitron og limefrukter er frukter som inneholder stor mengder sitronsyre.

De farmakologiske dosene av sitronsyre som foreskrives, som kalium citrat er ekstremt effektive for behandling av steiner.
Det anbefales at du drikker ½ kopp ren sitronsaft pr. dag. – morgen og litt på kvelden. Det vil si den samme mengde sitronsyre som benyttes i farmakologisk terapi.
Lykke til!


Husk å dele dette videre med dine venner!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler