10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisNå har det kommet frem en hjerteskjærende sannhet - etter Tina Turners...

Nå har det kommet frem en hjerteskjærende sannhet – etter Tina Turners bortgang

- Annonse -

Musikkverdenen sørger over det nylige tapet av den legendariske Tina Turner. Den 24. mai døde sangerinnen, kjent for sin uforglemmelige hit «Simply The Best», i sitt hjem i Sveits etter å ha kjempet mot flere helseproblemer i løpet av de siste årene​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

- Annonse -

LES OGSÅ: Tina Turner er død –  ble 83 år gammel

Turners vei til suksess var langt fra enkel. Hun steg fra smertefulle forhold og personlige prøvelser for å bli en gigant i musikkbransjen. Spesielt problematisk var hennes forhold til eksmannen, Ike Turner, kjent for sin voldelige natur. Etter skilsmissen kuttet Tina alle bånd i et forsøk på å skape et nytt liv for seg selv. Dette førte til et brudd i forholdet til Ikes barn, som hun hadde adoptert under ekteskapet​.

Ike Turner Jr., Ike Turners biologiske sønn og Tina Turners adopterte sønn, har gjort seg bemerket som en Grammy-vinnende produsent og musiker. Til tross for at hans far var gift seks ganger, er det Tina som forble mest assosiert med morsfiguren i livet hans​.

- Annonse -

Ekteskapet mellom Ike og Tina endte tragisk, med Tina som led årevis med vold og overgrep fra sin mann. Til slutt samlet hun motet til å flykte, og forlot både Ike og hans barn. For Ike Jr. var dette et hardt slag, da Tina hadde spilt en betydelig rolle i å utvikle hans musikalske talenter. Han ble trukket ut av skolen som 13-åring for å jobbe i fars innspillingsstudio og være med på turneer​.

Etter at Tina forlot dem, forverret forholdet mellom henne og hennes adopterte sønner, Ike Jr. og Michael, seg betydelig. Ike Jr. har tidligere avslørt at den siste samtalen med Tina skjedde rundt år 2000, og han tvilte på om hans søsken hadde hatt noen kontakt med henne siden den gang​, skriver amomama.

Tross disse utfordringene, har Ike Jr. oppnådd profesjonell suksess, blant annet ved å vinne en Grammy i 2007 for et album han produserte for sin far. Tina på sin side, flyttet til Sveits i 1995, ble sveitsisk statsborger etter å ha giftet seg med Erwin Bach i 2013, og bodde resten av sitt liv i deres hjem ved Zürichsee​.


Det er trist når det skjer vonde ting i familier, som ikke er så lett å påvirke. 
Uansett så vil vi savne Tina Turner og hennes fantastiske energi og musikk. 

LES OGSÅ: Dette er vinneren av The Voice 2023 –  Gratulerer

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -