-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisNå er det klart - dette skjer med Spleisen etter all dramatikk

Nå er det klart – dette skjer med Spleisen etter all dramatikk

- Annonse -

Spleis har bestemt seg for å gjenåpne innsamlingsaksjonen «Hjelp Bamsegutt med familie hjem», som støtter mannen som er hovedperson i NRK-dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt». Dette skjer etter en totalvurdering av saken, og beslutningen ble tatt etter dialog med innsamleren og mannens advokat. Spleis, ledet av kommunikasjonssjef Tone Mesna, informerer på sine nettsider at de som har donert før innsamlingen ble pauset, vil bli tilbudt å få pengene sine tilbake, skriver VG. 

Bilde: Privat / Spleis

Dette er den siste oppdateringen på Spleis sine nettsider:
*Oppdatering 20.11
Lørdag 18.11 kom det nye opplysninger om at Granfoss/bamsegutt tidligere har blitt dømt i en sedelighetssak. Søndag valgte NRK å midlertidig trekke dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt».
Spleisen ble lørdag kveld satt på pause men er nå gjenåpnet etter at denne informasjonen er tilgjengeliggjort for alle givere.
Alle som ga til spleisen før den ble pauset, vil bli tilbudt å få pengene sine tilbakebetalt, skriver Spleis. 

- Annonse -

Dokumentarserien «Ingen elsker Bamsegutt» fokuserer på en 61 år gammel mann som har vært ufrivillig fast i Filippinene, og mange ønsket å bidra til at han og hans familie kunne komme seg hjem til Norge. Serien har imidlertid mottatt kritikk etter at det ble avslørt at mannen hadde en sedelighetsdom fra 1991, noe som var utelatt fra serien. NRK har senere beklaget denne utelatelsen​​.

LES OGSÅ: Anita Hegerland i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «Forrige uke fikk jeg»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -