Annonse

Nå deler Samuel Massie triste nyheter om sin bestefar – Innlagt på sykehuset!

Av

Samuel Massie havnet for en stund siden på sykehuset, og måtte utsette en tur han og bestefaren hadde planlagt.
I en god stund hadde han vært veldig dårlig, men plutselig så ble han dårligere.
Da la han ut et bilde til alle fansen Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

«Skrevet ut!» Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld. Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform! Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis. Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀 Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre. Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! #Ålesund #sykehus #akutten #blodtrykl som en gamling #turne med #samuelogbestefar #kolbotnkulturhus #parkenKulturhus #sandnesKulturhus Alfie for ung til å stryke med, aldri for gammel for å leve 😀 #foredrag #kunstenåleve

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Han forklarer veldig detaljert hva som var årsaken til at han havnet på sykehuset.
Dette var grunnen til at han nå må ta det rolig en stund fremover.

Samuel og bestefar
Samuel og bestefaren har et veldig spesielt bånd sammen, og Samuel bestemte seg for å ta med sin bestefar på mange opplevelser på slutten av hans liv. Som bestefaren tidligere har uttalt, at man kan dø hjemme også.
Det er flott å se hvor tett bånd de har sammen, og alle de morsomme opplevelsene de gjør sammen.
De har gjort veldig mye spennende sammen, og her ser du et mimre bilde Samuel har lagt ut for noen dager sammen.

Bestefar ble innlagt.
Det var søndag kveld den 16. juni at bestefaren til Samuel ble innlagt på sykehuset.
Dette er hva han skriver i oppdateringen:

#murphysLaw – når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap. 
Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p
– Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort.» skriver Samuel på Instagram. 


Han fortsetter og sier at det tette båndet de har er viktig for han, og han passer på at bestefaren hele tiden har noe å leve for.
Lysten på livet er kraftig, og man skal aldri undervurdere den. Resten av innlegget kan du lese i Instagram oppdateringen til Samuel nedenfor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#murphysLaw – når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap. Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p – Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort. En ting som har vært viktig for meg i min relasjon med min bestefar er at jeg hele tiden skal passe på at han har NOE å leve for, noe som drar ham opp om morgenen og noe som drar han ut av sykesengen. Man skal aldri undervurdere kraften som ligger i lysten på livet – Uten lyst kan en enkel situasjon bli vanskelig, Og med lyst kan en vanskelig situasjon bli lett. Og det gjelder vel egentlig om man er ung eller gammel. Så jeg sender gode hilsener til gamle bestefar og krysser fingrene for at han også er på bena innen «no time» #blirIkkeKjedelig :p #murphysLaw #samuelogbestefar

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Vi ønsker dem begge to riktig god bedring, og håper snart de kan dra ut på nye opplevelser sammen. 
Det er flott å se kjærligheten mellom dem og det gode vennskapet de har. 

La oss legge igjen et hjerte for å ønske de begge, riktig god bedring!

LES OGSÅ: Triste nyheter for Samuel Massie og hans bestefar!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / samuelmassie

Relaterte artikler