Annonse

Nå deler Petter og Vendela den gode nyheten: «Nå starter et nytt og spennende kapittel….»

Av

Kjendisparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) møttes under innspillingen av seerfavoritten «Farmen kjendis» på TV2 i 2017, og ble svært «gode venner».
Det gikk mange spekulasjoner om paret etter Farmen, de ble observert flere steder sammen og det så ut til at de var mer enn bare venner.

 

View this post on Instagram

 

Tæææææner med tupéen på snei☀️😎😂

A post shared by Petter Pilgaard (@petterpilgaard) on

Og ikke lenger etter var det ingen tvil, turtelduene var stormende forelsket. Mange var spente på forholdet deres, så da passet det bra at de fikk sin egen reality TV-serie på TV2, «Vendela + Petter» som ble en stor suksess.
Petter og Vendela har hver sin leilighet i Oslo, Petter bor på Majorstuen og Vendela bor på Frogner.
I april i år sto de fram og fortalte at de nå ville flytte sammen, de hadde funnet drømmeboligen sin på Vinderen i Oslo.

«Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten», fortalt Vendela til Se og Hør.

Hun sier også følgende til bladet:
«Det er litt vemodig å selge. Jeg har så mange fine minner fra den koselige leiligheten, men nå begynner et nytt og spennende kapittel for meg og Petter!»

«Leiligheten så bra ut på papiret, men kort tid etter at vi hadde signert, tenkte vi: «Søren, hva har vi gjort. Skal vi flytte opp dit?». Plutselig ble Vinderen på landet», sa Petter til TV2.
Nå selger de hver sin leilighet og er endelig klare for å flytte sammen i nytt hjem sentralt i Oslo. Begge leilighetene ligger ute for salg. Vi ønsker paret lykke til med salg og flytting, og et nytt kapittel i livet!


La oss bruke kommentarfeltet til å ønske de lykke til med fremtiden. De har garantert en spennende tid i møte. Legg gjerne igjen et hjerte!

LES OGSÅ: Kvinnen føler seg dårlig i en uke – Plutselig får hun rare merker på kroppen!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / petterpilgaard

Relaterte artikler