-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisNå deler Olaug Bollestad triste ord etter den vanskelige tiden: «Kjenner det...»

Nå deler Olaug Bollestad triste ord etter den vanskelige tiden: «Kjenner det…»

- Annonse -

Politiker og stortingsrepresentant Olaug Bollestad(61) har markert seg som en betydningsfull skikkelse i norsk politikk og har en lang og variert politisk karriere bak seg. I dag har hun en sentral rolle som leder for Kristelig Folkeparti, hvor hun gir retning og lederskap til partiet’s politiske arbeid.

Vi har også fått anledning til å bli bedre kjent med Olaug Bollestad gjennom en noe uventet plattform – TV-programmet «Sofa». I programmet deltok hun sammen med sin ektemann, Jan Frode Bollestad, og deres liv og dynamikk ble vist i et nytt lys for seerne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Olaug Vervik Bollestad (@olaugjohanna)

- Annonse -

Olaug Bollestad har også gjort seg bemerket på sosiale medier, spesielt på Instagram, hvor hun kan smykke seg med over 130 000 følgere. Her deler hun ikke bare politiske synspunkter, men også øyeblikk fra sitt private liv med hverdagslige scener og ufiltrede glimt fra hennes liv, både alene og sammen med ektemannen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Olaug Vervik Bollestad (@olaugjohanna)

- Annonse -

Juli ble en hjerteskjærende måned for dem da hun delte den triste nyheten om at ektemannen hadde blitt rammet av en alvorlig hjerneblødning. Med sin bakgrunn som sykepleier skjønte Bollestad raskt alvoret i situasjonen og handlet raskt.


Den påkjenningen dette medførte førte til at Olaug selv måtte sykemelde seg i noen uker for å håndtere den følelsesmessige og praktiske belastningen. Etter en periode hvor paret forsøkte å lade batteriene sammen, meldte hun på Instagram at hun snart var klar for å gå tilbake til jobb, men innrømmet at det ikke var en enkel avgjørelse.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Olaug Vervik Bollestad (@olaugjohanna)

«For Fru Larkins e det ein spesielle dag. U ska klara å gå i frå Hr Larkins någen dagar, for å jobba. 😢 U kjenne det longt inn i sjelå.»
Hun oppfordret også til å ha noen å lene seg på i vanskelige tider, og uttrykte håp om at alle kan finne støtte når det trengs. Tross smerten ved å skulle skilles fra ektemannen i en travel tid, påpekte hun at dette var nødvendig for å komme tilbake til hverdagen.

LES OGSÅ: Bahareh Letnes deler ærlige ord etter det ble slutt med Per Sandberg: «Ja jeg er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -