-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisNå deler kjæresten til Aslak Maurstad den triste familiebeskjeden: «Jeg tenker at...

Nå deler kjæresten til Aslak Maurstad den triste familiebeskjeden: «Jeg tenker at det..»

- Annonse -

Aslak Maurstad, kjent fra «Skal vi danse», delte sine tanker om sin deltakelse i konkurransen. Han beskrev opplevelsen som en unik sjanse og understreket de fysiske utfordringene han møtte på grunn av en leddsykdom, skrev Dagbladet. Maurstad forberedte seg grundig ved å snakke med tidligere deltakere og var overrasket over hvor godt det gikk, spesielt med tanke på publikums støtte​​​​​​​​​​​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av martine hattestad kveli (@martinehkveli)

- Annonse -

Martine Hattestad Kveli, Maurstads kjæreste, har en rørende bakgrunn. Hun ble forlatt på en togstasjon i Kina som spedbarn og reflekterer over sin fortid med en følelse av takknemlighet for muligheten til et nytt liv i Norge. Hun uttrykte, «Jeg tenker at det er en måte å si: ‘Vi ønsker at du får en ny sjanse i livet’ på. Og så aner jeg ikke om jeg kanskje har en biologisk bror eller søster, men jeg velger å tro at jeg har søsken en plass der ute i verden»​, skriver Se og Hør. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av martine hattestad kveli (@martinehkveli)

Vi ønsker Martine Hattestad Kveli alt det beste for fremtiden og sender henne en varm klem. Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Nå er det klart –  dette skjer med Spleisen etter all dramatikk

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -