10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisNå deler de ærlige ord etter Farmen Exit - rett før semifinalen...

Nå deler de ærlige ord etter Farmen Exit – rett før semifinalen – dette sier dem

- Annonse -

Flere deltakere måtte pakke kofferten og forlate gården i onsdagens episode av realityprogrammet Farmen på TV 2. Aleksander Sæterstøl, Christopher Mørch Husby og Ingrid Vik Lysne måtte se seg slått av Sofie Karlstad på målstreken. Dermed trer Karlstad inn i semifinalen sammen med Trond Moi og Ørnulf Høyer.

- Annonse -

Ifølge noen deltakere har det blitt dannet to allianser på gården – de unge og de eldre. Sæterstøl, som er en av de yngre deltakerne, mener at de eldre deltakerne har spilt mer. Han hevder at de eldre har tatt yngre deltakere til side og sagt negative ting for å påvirke storbonder. Men Moi, en av de eldre deltakerne, både er enig og uenig i påstanden om at de eldre har spilt mer. Han sier at de unge deltakerne har vært flinke til å takle ting og stå på, mens de eldre kanskje ikke har vært like flinke til å «chille».

Høyer på sin side mener at den eldre garden på gården har bidratt mest i det taktiske spillet. Han sier også at det har vært en naturlig dynamikk på gården, der de eldre deltakerne har tatt mer styring fordi de har mer erfaring. Men han understreker at han ikke tror det har ligget noe vondt i det. Moi forteller at han har hatt en god tone med de unge deltakerne, og at han har blitt imponert av måten de har håndtert ulike situasjoner på.

- Annonse -

Husby mener at det har vært et lite skille mellom de eldre og de yngre deltakerne. Han sier at de eldre har bidratt til taktikkeriet på gården, og at det har ført til at det ble dannet allianser blant de yngre deltakerne. Lysne på sin side tror ikke nødvendigvis at det har vært «de unge mot de eldre», men påpeker at de yngre deltakerne ble overrasket over hvor mye de eldre spilte og hvor mye taktikk de hadde satt i gang.


I en realityserie som Farmen er det ikke uvanlig at det dannes allianser mellom deltakerne, og at de prøver å påvirke hverandre for å bli værende lengst mulig på gården. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvem som står bak hva. Det gjenstår å se om alliansene vil spille noen rolle i den kommende semifinalen, eller om deltakerne vil klare å se bort fra dem og kun fokusere på å gjøre sitt beste.

Hvem håper du vinner Farmen Kjendis 2023? 
Del gjerne videre med dine venner. 

LES OGSÅ: To menn oppdager er merkelig objekt i snøen – raskt innser de at det står om livet!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -