12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisNå bryter Sindre Finnes stillheten om det som har skjedd: «Jeg har...»

Nå bryter Sindre Finnes stillheten om det som har skjedd: «Jeg har…»

- Annonse -

Sindre Finnes, ektemannen til tidligere statsminister Erna Solberg, har nå kommet frem med en erkjennelse om at han ikke har vært ærlig om sine aksjekjøp. Han uttrykker dyp beklagelse for å ha satt Erna Solberg og Statsministerens kontor i en slik situasjon.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erna Solberg (@erna_solberg)

- Annonse -

Bakgrunnen for denne bekjennelsen er Finnes’ omfattende aksjehandel, hvor han gjennomførte hele 3600 handler mens kona var i embetet som statsminister. Dette har potensielt påvirket Erna Solbergs habilitet i flere saker i løpet av hennes tid som statsminister.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VG (@vgnett)

Erna Solberg holdt en pressekonferanse hvor hun forklarte at hun i ettertid har innsett at hun var inhabil i enkelte saker på grunn av ektemannens aksjehandel. Hun understreket samtidig at han aldri hadde fått innsideinformasjon, da han jobber innenfor norsk industri.
Under pressekonferansen ble det også avslørt at Finnes hadde gjort en fortjeneste på 1,8 millioner kroner gjennom sine aksjehandler mens Erna Solberg var statsminister. Erna Solberg uttrykte sin skuffelse over tillitsbruddet og sa at tillitsbrudd alltid er vanskelige, spesielt i en familie og et ekteskap.

Publisert av Sindre Finnes Onsdag 17. september 2014


- Annonse -

Finnes innrømmer nå at han ikke har vært ærlig i denne saken og beklager dypt overfor Erna og Statsministerens kontor. Erna Solberg på sin side understreker at hvis hun skulle bli statsminister igjen, vil ektemannen måtte avstå fra aksjehandel og heller plassere sparepengene i fond. Hun påpeker at dette er en vanskelig og smertefull situasjon, men at de fortsatt har sterke følelser for hverandre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erna Solberg (@erna_solberg)

«Jeg er svært lei meg for at jeg har satt Erna i denne situasjonen. Jeg har ikke vært ærlig, verken overfor henne eller Statsministerens kontor. Det beklager jeg dypt.
Jeg har gjort alvorlige feil som har gjort det umulig for Erna å vurdere sin habilitet da hun var statsminister. Etter at hun gikk av som statsminister har jeg også gitt både henne og pressen feilaktig informasjon om mine aksjehandler», sier Finnes ifølge E24.
Denne saken har kastet lys over en utfordrende situasjon for ekteparet, og det viser hvor viktig åpenhet og ærlighet er, selv i de mest nære relasjonene!

LES OGSÅ: Anne Lindmo deler ærlige beskjed om familielivet – dette sier hun

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -