Annonse

Nå bryter Kim Larsens kone stillheten – Hun deler en hjerteskjærende melding med fansen!

Av

For ikke mange dager siden fikk vi beskjeden om at den kjente danse artisten Kim Larsen døde i en alder av 72 år.
Kim Larsens kone heter Liselotte, de har 6 barn sammen. Nå har hun delt en status på Facebook  der hun takker alle for den varme støtten i den tunge tiden.

Bilde: Kilde

Hans kone Liselotte sammen med alle deres barn sender en stor takknemlighet for all kjærligheten de har mottatt etter de mistet sin kjære pappa, og hun mistet sin ektemann.

Hun ønsker å takke folket og fansen for all støtten de har fått, etter Kim sin bortgang. De er overveldet og rørt over all kjærligheten.


Dette er hennes egne ord hun delte på Facebook siden:

Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far.
Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve. Også selvom Kim selv ville have råbt “STOOOOP NU” for længst, og så tilføjet: “Man giver ikke en mand blomster”.
Tak.
Kærligst Liselotte

;;


På familiens vegne
Jørn “Ørn” Jeppesen

Her kan du se det innlegget hun delte. 

Hun skriver oversatt på Norsk: At ingenting kan lege den store sorgen som nå hr truffet oss.
Men hun er takknemlig for alle hilsener, blomster og tanker i den tøffe tiden. Hun er ydmyk over den respekten som har blitt vist for Kim, hennes selv og guttene. Det har varmet godt å få oppleve denne kjærligheten.

Men hun forsetter: Kim Larsen ville nok ha reagert på en annen måte sier hun: 

Kim ville ha ropt: SLUUUUUUT NÅÅ! Lenge og siden sagt » man gir ikke blomster til en mann»

La oss sammen hylle Kim Larsen og hans liv, og sende mye kjærlighet til hans Kone og hans barn. 
Del videre for å hylle en fantastisk musiker og mann.LES OGSÅ: Dette er Jahn Teigens sørgelige ord etter Kim Larsen sin bortgang  – Jeg hørte meg selv si…..

Relaterte artikler