Annonse

Nå bryter Jørgine stillheten etter «Skal vi danse» finalen: «Det ble ingen»!

Av

På lørdag var det finale i «Skal vi danse», og det var en rekordjevn finale mellom Jørgine og Aleksander Hetland, men Aleksander kunne ta med seg pokalen hjem.
Jørgine, hadde sett for seg at hun skulle ta første plassen og hun fortalte også hvor hun hadde tenkt å sette vinnerpokalen så alle kunne se den.

Nå ble det ikke en gang sånn, hun fikk en andre plass, og det var en jevn kamp helt til slutt.
Jørgine har imponert fra uke til uke, gjennom hele sesongen, og hun avsluttet med en fantastisk innsats i finalen.

Jørgine oppdater stadig status på sosiale medier, men det var stille fra henne etter finalen. På søndag ettermiddag kom hun med en oppdatering


Det ble ingen 🏆 i går, og det er klart det er relativt kjipt! Spesielt for en psyco som meg. Men herregud så gøy det har vært!! For en opplevelse❤ Og for en dansepartner jeg har hatt! Tusen takk (igjen) til alle dere som har stemt og heiet oss frem! Dere er 😍😍😍!! Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for den vanlige hverdagen igjen. Med verdens beste Morten og de kuleste ungene jeg vet om i hele verden❤

Uansett utrolig bra levert av deg i året sesong Jørgine! Du har blitt en fantastisk danser, og det har vært en glede å følge med deg i programmet! La oss sende henne mange hjerter og gratulasjoner med 2. plassen. 

Her kan du følge bloggen hennes: Funkygine


LES OGSÅ: Aleksander Hetland vant Skal vi danse 2019 – Dette er hans egne ord: Jeg kan ikke fatte! !

Forsidebilde: Instagram skjermdump / funkygine

Relaterte artikler