-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisNå bryter Gjert Ingebrigtsen tausheten etter bryllupet!

Nå bryter Gjert Ingebrigtsen tausheten etter bryllupet!

- Annonse -

Bare noen få dager har gått siden Jakob Ingebrigtsen(23) og Elisabeth Asserson(22) utvekslet sine løfter og feiret sin kjærlighet i et praktfullt bryllup den 23. september, men det er et spesielt øyeblikk som har fanget oppmerksomheten til mange – fraværet av Jakobs far, Gjert Ingebrigtsen(57).

Bryllupet, som var preget av glede og kjærlighet, ble arrangert med omhu og hadde en omfattende gjesteliste, men pappa Gjert glimret med sitt fravær.

- Annonse -

Dette fraværet har igjen brakt familieforholdene i Ingebrigtsen-klanen til offentlighetens oppmerksomhet. Konflikten som har eksistert mellom Gjert og hans tre sønner, Jakob, Filip og Henrik, er kjent, og den kulminerte i februar 2022 da Gjert mistet jobben som trener for dem. Mens detaljene om konflikten har forblitt private, har det vært tydelig at det har vært uenigheter og avstand mellom dem.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gjert-Arne Ingebrigtsen (@gjert.arne)

- Annonse -

Nylig, på sin Instagram, delte Gjert Ingebrigtsen et dikt som oppfordret til solidaritet med de som er undertrykt og vanskeligstilte. Dette kryptiske innlegget har ført til spekulasjoner om forholdet mellom far og sønn. Sitatet var fra diktet «Du må ikke sove» av Arnulf Øverland, som var en advarsel mot nazismen og oppfordret til kamp mot urettferdighet, ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gjert-Arne Ingebrigtsen (@gjert.arne)


Selv om det ikke var overraskende at Gjert Ingebrigtsen ikke var til stede ved bryllupet, er det likevel et øyeblikk som kaster en skygge over den gledelige begivenheten. Jakob og Elisabeths kjærlighetshistorie er vakker, men den ble også understreket av en pågående familiekonflikt som har vedvart i lang tid.

Vi ønsker Jakob og Elisabeth alt godt i sitt nye liv som ektepar, og vi sender våre tanker til Gjert Ingebrigtsen i håp om at familiebåndene kan styrkes og at alle involverte kan finne en vei mot forsoning.

LES OGSÅ: Bryter stillheten: Maria Mena med ærlige ord etter den tunge tiden: «ordentlig trist…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -