Nå bryter Durek Verrett stillheten – Etter Ari Behns død!

Av

Etter Ari Behn sin tragiske bortgang, er det mange som har delt sine dypeste kondolanser til familien og de nærmeste pårørende. Men det er også skrevet utrolig mange flotte ord om Ari Behn. Bisettelsen til Ari Behn fant sted den 3. januar 2020 i Oslo domkirke.

Prinsesse Märtha Louise delte også noen hjerteskjærende og rørende ord på Instagram.

«Kjære Ari,
Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen.
Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem.»

Hele innlegget kan du du lese i hennes Instagram oppdatering.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Kjære Ari, Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen. Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Nå har også Duret Verrett kommet med noen trøstende ord. Han har delt et bilde på Instagram der han skriver følgende:
Vi har oversatt teksten på bildet til norsk.


«Av dyp respekt for Märtha og Aris barn, vil jeg ikke kommentere deres fars bortgang. Verken nå eller senere, annet enn at jeg vil si at jeg er ubeskrivelig lei meg for tapet deres»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Shaman Durek (@shamandurek)

Hvil i fred Ari Behn.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise bryter stillheten – med et hjerteskjærende farvel til Ari Behn: Kjære Ari!


Forsidebilder:
Instagram skjermdump / ari.behn
Instagram skjermdump / durekverrettRelaterte artikler