Annonse

Nå avslører Sissel Kyrkjebø hva som er hennes største redsel i livet!

Av

I sommer fylte vår folkekjære sangfugl Sissel Kyrkjebø 50 år, og hun kan se tilbake på en svært suksessrik karriere.
I anledning sitt 50 års jubileum lanserer hun 50 sanger via egen Youtube-kanal og nettside. Hun gir ut en ny sang hver søndag fremover.

Hun er også en populær og elsket artist i Sverige, Sissel deltok nylig på «Allsang på Skansen», den svenske varianten av Allsang på grensen, og til TV4 nyhetsmorgon forteller hun om det å fylle 50 år.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Today at 14.30 P4 Extra on @sverigesradio I’ll talk about tonights show on @allsang and some other things 💫Tune in 💃🏻 -S

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

Og hun forteller om sin egen redsel med tanke på at stemmen skulle forsvinne med årene.
«For noen år siden tenkte jeg, når jeg blir 50, da kan jeg ikke synge mer! Jeg pratet med en sangpedagog og spurte om det og da sa hun: «Nei, nå må du slutte, du kan synge så lenge du vil». Og jeg sa: «Takk, takk, takk!». Nå vet jeg jo det, stemmen er fremdeles der» sier Sissel lattermildt i Nyhetsmorgon.


Sissel er født med en helt spesiell stemme. Som beveger og berører både unge og gamle, hun har et talent, kall det gjerne en gave.

Se hele intervjuet med Sissel Kyrkjebø på TV4 nyhetsmorgon her:

Vi setter pris på at du deler dette med alle! Du er virkelig en fantastisk artist, og vi håper du fortsetter i mange år i fremtiden.
Del videre for å hylle Sissel og ønske henne lykke til videre! 


LES OGSÅ: Bestemoren synger en sang til sitt barnebarn –  og utrolig nok, se hva babyen gjør!

Forsidebilde :TV 4 / Nyhetsmorgon / Skjermbilde

Relaterte artikler