-8.5 C
Oslo
tirsdag, januar 26, 2021
Hjem Musikk Nå avslører Angelina Jordan sin store hemmelighet: «Til alle som har.....»

Nå avslører Angelina Jordan sin store hemmelighet: «Til alle som har…..»

- Annonse -

Norske talenter vinner Angelina Jordan som vant Norske talenter i 2014 bare 7 år gammel har ventet lenge på denne muligheten.

På veien frem til denne store hendelsen har hun flere store øyeblikk, som da hun tidligere i år var med på America Got Talent champions (Amerika har talenter for tidligere vinnere). Der gikk hun helt til finalen etter hun fikk The golden buzzer av selveste Heidi Klum. Låten hun sang var Bohemian Rapsody av Queen. Opptreden hennes ble ikke bare hyllet av Simon Cowell på showet, men også av selveste Queen. De la ut på Twitter hvor de kunne fortelle de syntes det var en fantastisk versjon.

- Annonse -

I finalen sang hun Goodbye Yellow Brick road av Elton John. Der nådde hun dessverre ikke helt opp men dommerne var enige i at en stjerne var født. Det så vi allerede for 7 år siden da hun imponerte oss på Norske talenter. Etter norske talenter har hun gjort flere cover låter på Youtube og har ifølge Variety over 500 millioner visninger. Hun blir rost opp i skyene av stjerner som Quincy Jones og Stevie Wonder. Ifølge ryktene har Quincy Jones har uttalt han har ikke hørt ett lignende talent siden Michael Jackson. Han inviterte også eksklusivt Angelina Jordan for å synge på hans 85 års bursdagskonsert.

Angelina Jordan er kjent for tolkningen av gamle storheter som Etta James, Billie Holiday og Frank Sinatra. Hun har ett særpreg i stemmen og av mange sett på som fremtidens sang diva. Kanskje er hun fremtidens Whitney Houston.

- Annonse -

Etter hun signerte platekontrakt med Republic records i sommer har hun jobbet i Studio med Stargate. Stargate er de New York baserte produsentene som er kjent for hits med Beyonce, Rihanna og Sam Smith. De har flere nummer en plasseringer på Billboard listen og vunnet Grammy awards Nå er det første resultatet av samarbeidet kommet til utrykk med utgivelse av singelen «Million miles». Hun har skrevet låten selv.

Hun har også skrevet et innlegg på Instagram, og der skriver hun følgende med sine egne ord. Vi har oversatt til norsk etter beste evne.

«Stor kunngjøring! Jeg er så glad for å gi ut den originale sangen min i morgen – «Million Miles» på alle plattformer. Denne sangen er viet til alle som har mistet en kjær. Jeg skrev denne sangen og tenkte på alle de gode minnene jeg hadde med bestefaren min og hvor vondt det er å miste noen. Jeg håper denne sangen finner et sted i hjertet ditt, da den kommer rett fra min.»

Her kan du høre den fantastiske nye låten til Angelina. 

Grunnen til hun har ventet i 7 år før hun starter karrieren sin for fullt er ifølge biografen hennes hos Republic reords at hun ville vente til hun følte seg klar. Det står også at hun håper å kunne knytte ett bånd mellom sangene og musikken sin med lytterne.


Del gjerne videre med dine venner, slik at alle får høre hennes nye låt. 
Hun er virkelig en stjerne som fortjener å skinne. 

LES OGSÅ: 10 år gamle Angelina Jordan synger en klassiker som aldri før –  Bare vent til refrenget!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / jangelinajordana

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Da datteren dør bestemmer foreldrene seg for å donere bort hjertet hennes – 16 år senere ble deres liv forandret for alltid!

Lisa Mallett, 38, fra Reading i England fortalte Daily Mirror hvordan nyheten om transplantasjonen...

Mannen forventer en helt vanlig ultralyd av sin gravide kone – Men magen skjuler en stor hemmelighet!

Stephanie Valas gjennomgikk en ultralyd for sin tredje graviditet og dro deretter til sin...

Hvis du opplever dette med nesen din – Kan du være smittet av Corona!

Det har nå kommet frem i en spansk studie at nesen kan være en...

Bruden gjør seg klar til bryllupsdansen, men får sitt livs sjokk da hun ser hvem skal synge!

Paret, Kya og Matt Debono fra Australia, hadde drømt om å gifte seg i...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Bestefaren til Samuel Massie – innlagt på sykehuset!

Samuel Massie er virkelig en ung flott mann som bryr seg om alle rundt seg. Vi har vært så heldig å få se mange eventyr...

Hva med nystekt boller som smaker helt himmelsk? Denne oppskriften har blitt en stor suksess på nettet!

Å spise godt er grunnleggende for god helse og velvære. Sunn mat hjelper oss til å opprettholde en sunn vekt og reduserer risikoen for...

Han hører merkelige lyder fra stuen og setter opp skjult kamera – Det han oppdager er vanvittig!

Tror du kattens mjauing og purring bare er tilfeldig lyder? Tenk igjen. Katten kommuniserer faktisk informasjon om deg og om hvordan den føler deg....
- Annonse -