-11.3 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemKreative tipsNå advarer eksperten om trikset som kan fjerne is på frontruta –...

Nå advarer eksperten om trikset som kan fjerne is på frontruta – det kan koste deg dyrt!

- Annonse -

Etter en snøstorm eller underkjølt regn, kan du våkne til en islagt frontrute. Å fjerne is fra frontruten kan være et problem, men det er et nødvendig skritt før du kan kjøre bilen.
Nylig har TikTok-brukere delt hacks for å fjerne frost og is fra bilfrontruter, men motorekspert Graham Conway, administrerende direktør for Select Car Leasing, kommer nå med en advarsel for det kan faktisk ende opp med å skade frontruten.
I videoen ser vi TikTok bruker «Roniedoggies5», bruke en plastpose fylt med vann som han drar over frontruta og isen forsvinner umiddelbart.

@ronidoggies5 Decided to try the carrier bag technique to get the ice off #van#dogwalker #dogsoftiktok ♬ original sound – Roni & the doggies

- Annonse -

Dette kan imidlertid føre til at glasset sprekker, ifølge Conway.
«Om du gjør feilen å bruke kokende varmt vann så ber du om problemer. Den raske forandringen i ekstreme temperaturer kan føre til at glasset sprekker», sier Conway ifølge express.
Og han advarer mot å bruke poser med skarpe kanter for å unngå skader på ruten. Om man vil bruke trikset med varmt vann, så bør det være varmt, men ikke kokende vann og i en brødpose før den forsegles vil være relativt trygg.

Graham Conway råder sjåførene til å holde seg til tradisjonelle metoder for å fjerne is fra frontrutene, for eksempel å bruke en skikkelig isskrape eller avisingsspray. Han anbefaler også at sjåførene bør fjerne all is og frost fra frontrutene før de legger ut på tur, for å sikre maksimal sikt og sikkerhet på veien.

LES OGSÅ: Vendela og Petter deler bilder fra bryllupsreisen –  men en detalj skaper store reaksjoner

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -