Annonse

Musikklæreren ville ikke fortelle elevene at han skulle gifte seg med en mann – I bryllupet fikk han sitt livs store overraskelse!

Av

Da korelever ved Hingham Middle School i Massachusetts, USA fant ut at deres favorittlærer, korleder Christopher Landis, skulle gifte seg, kom de frem til en passende måte å feire han på.
Korelevene hadde lagt merke til en mann som ofte var innom ganske regelmessig for å hilse på læreren. Når de spurte hvem det var svarte Christopher: «Det er Joe, han er min venn»
I virkeligheten var Joe, Christophers partner og nå snart ektemann. Men siden han ikke var sikker på hvordan barna eller foreldrene deres ville ha ta det at han giftet seg med en mann, og fryktet at det kunne påvirke følelsene deres overfor ham som lærer, unnlot han å fortelle sannheten.

Youtube

Men, elevene visste mye mer enn det Christopher noen gang kunne tenke seg.
For i samarbeid med den kommende ektemannen Joe Michienzie, hadde elevene ordnet med en stor overraskelse, som de hadde øvd på i flere måneder.

De ville overraske ham med en improvisert forestilling med Beatles-klassikeren «All you need is love».
Mer enn 50 barn meldte seg på overraskelsen for å være med å hylle læreren.
Etter en vellykket øving med hele koret, forlot de skolen tidlig 21. desember og reiste mange mil til brunsjen i Plymouth.
Christopher ble helt sjokkert da studentene begynte å strømme inn i rommet, og han begynte å gråte da han forsto at de var der for å synge.


«Dette er barna mine,» sa han til gjestene.
Se det rørende øyeblikket her:

Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine venner!

LES OGSÅ: Bruden stopper vielsen da hun ser sin manns ekskone i bryllupet – Hun tvinger plutselig gjestene til å reise!

Relaterte artikler