Annonse

Morten Hegseth fikk tilbud om comeback i Skal vi danse: Jeg tenkte bare….JA!

Av

Forrige lørdag fikk vi vite at topp bloggeren Sophie Elise trakk seg fra Skal vi danse.
Hun leverte en kjempe innsats igjennom hele programmet, men hun måtte trekke seg etter samtaler med lege og psykolog. Det var hennes eget valg sa Sophie Elise.


Det har vært mye frem og tilbake i denne sesongens Skal vi danse, med både Frank Løke og Aune Sand. 

Siden Sophie Elise trakk seg forrige lørdag, var det ingen som måtte gå ut etter forrige sending.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Dette er så vanskelig å skrive. Men, jeg er ikke lengre med i Skal Vi Danse. Jeg valgte selv å avslutte, da jeg fortsatt har en lang vei å gå med meg selv – psykisk. jeg har elsket vært øyeblikk, og angrer ikke på noe, men jeg la ned sjelen min i hvert eneste program og til slutt klarte jeg ikke mer. Etter programmet hvor vi hyllet noen føltes enhver negativ tilbakemelding (selv om de var få), som et slag i ansiktet, og jeg falt enda lengre ned.. Det er urettferdig å fokusere på, men når man allerede er svak stikker det. Jeg setter så stor pris på alt av stemmer og gode ord jeg har fått. Mitt mål var å vinne, men jeg fikk noe enda bedre: motivasjon for å ta tak i meg selv. En gang for alle. Takk til hele produksjonen, igjen til alle som har stemt, og aller størst takk til verdens fineste Benjamin. Ikke bare måtte han lære klumsete meg å danse, men de siste to ukene har han også måttet trøste meg hver dag når jeg ikke har klart mer. Jeg har delt mine mørkeste tanker og han har vært der, uten å dømme. Jeg har angrepet meg selv så hardt i mitt eget hode, og han har vært den som har dratt meg ut av det, og videre på parketten. Ord kan ikke beskrive hvilket fantastisk menneske han er, jeg har ikke møtt noen som er så rolig, reflektert, dyktig og fin. Jeg er så stolt av alle dansene våre, og tror virkelig vi kunne vunnet. Jeg er heldig som fikk oppleve dette, og enda med heldig som fikk være med Benjamin hver dag. Nå kan jeg gå ut med hodet hevet, for jeg hadde ikke klart flere uker. Hodet mitt tåler det ikke – men nå har jeg lært at jeg fortjener å elske meg selv. Faen at det skulle ta 23 år, og treffe hardest akkurat nå. Helt ærlig føler jeg meg både svak og taper akkurat nå, men jeg vet valget var riktig uansett hvor vanskelig det er. Takk for alt ❤️ og PS: det er fint vi snakker om depresjon og angst, men det bidrar også til å fjerne alvoret når noen faktisk er syke, og det er ikke bra. Jeg har blitt dratt mellom «skjerp deg» og «du er ikke syk nok», så da har jeg blitt stående på stedet hvil, i mørket, i flere år. Jeg er så lei av det. Så utrolig lei av mørket. Men Skal Vi Danse, dere, og en fantastisk partner har gjort at jeg skal kjempe meg ut av det.

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Morten Hegseth
Morten Hegseth var den som trakk det korteste strået for 2 uker siden, da han røyk ut av konkurransen.
Men TV2 avslører nå at han fikk tilbud om å komme tilbake i konkurransen etter at Sophie Elise trakk seg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Morten Hegseth Riiber (@mortenhegseth)

Det var forrige lørdag kl 13:30 at de ringte og spurte han om han ville komme tilbake til programmet.
Han sa umiddelbart ja til å komme tilbake. Men det var et lite problem for Morten, han var i Trøndelag med mannen sin og første fly gikk kl 15. Han ville klart å være i Oslo kl 16, og sendingen den skulle starte kl 19:30.
Det ville blitt alt for liten tid for han og dansepartneren til å øve inn noen ny dans før sendingen.

Så det gikk dessverre ikke denne gangen, han ville virkelig sier han, med det gikk bare ikke opp.
Morten forteller til TV2 at han er veldig lei seg for at det ikke gikk denne gangen.


LES OGSÅ: Dette er Sophie Elise sine egne ord etter exit: Dette er så vanskelig å skrive men jeg…

Det hadde vært veldig gøy om Morten kom tilbake til programmet. 
Like og del videre om du ønsker å se han tilbake, kanskje det finnes et lite håp i fremtiden allikevel at han kommer tilbake til parketten? 

Forsidebilder: instagram skjermbilder / mortenhegseth

Relaterte artikler