18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Historier Morens mage vokser skremmende fort - Det legene ser er sjokkerende!

Morens mage vokser skremmende fort – Det legene ser er sjokkerende!

- Annonse -

En kvinne(38) ankom sykehuset med en enorm 60 kilos voksende svulst, kvinnen hadde mistet alt håp for ingen leger hadde klart å hjelpe henne.
Hun oppsøkte en gynekolog og fikk en CT-skanning, som avslørte den voksende massen. Hun ble deretter henvist til gynekologisk onkolog Dr. Vaagn Andikyan.

- Annonse -

I løpet av noen få måneder vokste den i rasende fart med en økning på ca. 5 kg. pr. uke.
Legene som tok imot henne på Danbury Hospital, Connecticut var helt sjokkert over denne massive svulsten.
«Da jeg først gikk inn på undersøkelsesrommet, så jeg denne 38 år gamle feilernærte pasienten med en vekt på 160 kilo, og en stor svulst som var cirka 100 centimeter. Jeg så frykten i pasientens øyne. Hun hadde mistet håpet, fordi hun hadde gått til andre leger som ikke kunne hjelpe henne, sier legen Andikyan til CNN.

Andikyan, forteller av svulsten lå ved eggstokkene og at den ble fylt med en gelatinlignende substans som ble produsert av svulstcellene.

- Annonse -

Dr. Linus Chaung, en annen gynekologisk onkolog som var involvert i saken, fortalte CNN at svulsten ikke var kreft, men at den fortsatt truet pasientens liv fordi det presser på blodårer og blodsirkulasjon.
Legene valgte å fjerne svulsten og rekonstruere kvinnens mage i en enkelt prosedyre. I tillegg til svulsten fjernet kirurger også hennes venstre eggstokk og de tok bort den rammede bukhinnen som hold på eggstokken, sier Andikyan til CNN.

Bilde: Kilde

Til tross for svulstens størrelse fikk hun en vellykket operasjon, og etter åtte uker var hun tilbake i jobb og til en sunn vekt og et normalt liv.

For et fantastisk helsepersonell! De gjør en kjempe innsats hver eneste dag! 
Del videre for å hylle alle som jobber innen helsevesenet, de fortjener all ros de kan få!

LES OGSÅ: Kvinnen haster til sykehuset for å føde! Legene blir sjokkert da de ser hva hun har båret i magen!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...