Annonse

Morens kjæreste mishandlet sønnen på 2 år – nå er han i vegetativ tilstand med store hodeskader!

Av

Vegetativ tilstand er en tilstand hos en pasient med alvorlig hjerneskade, der pasienten har våknet opp fra koma, men ikke viser tegn til bevissthet om seg selv eller omgivelsene.
Pasienten responderer ikke godt nok på testene til å bli klassifisert som minimalt bevisst, og oppfattes i stedet å være i en vegetativ tilstand, ubevisst og tapt fra omverdenen. I virkeligheten svever pasienten inn og ut av bevissthet, men klarer ikke å kommunisere sine følelser og sin tilstedeværelse med omgivelsene ifølge Apollon.

2 år gamle Thomas Sullivan fra Texas ble mishandlet så alvorlig av morens kjæreste at han ble innlagt på intensivavdelingen på Texas Children`s Hostpital i Houston med store skader.
Som følge av store skader i hodet, flere brudd og brannsår er han i en vegetativ tilstand rapporterte Daily Mail.

Legene mener at han vil få permanente psykiske og fysiske funksjonshemminger på grunn av mishandlingen.

Adam Thomas(28), morens kjæreste er tidligere dømt for mishandling av andre små barn. Han er nå dømt og har fått to livstidsdommer.
Den 26 år gamle moren ble dømt for omsorgssvikt og fikk 20 års fengsel. Hun samarbeidet til slutt med politiet og vitnet mot kjæresten.
Søsteren til Thomas, Amery(3) ble også mishandlet og sparket og hun har store skader i magen, bekkenet og ribbeina. Hun måtte ha kirurgi for å reparere skadede organer.
Nå har Sarah Sullivan, Thomas sin tante og morens søster overtatt omsorgen for barna.
Dette er hva hun forteller på Facebook
«Han puster på egenhånd, men så stopper han. Han har det ikke bra. Han kommer til å leve, men de sa at vi må forberede oss på at han vil være i denne tilstanden for resten av livet»


De har nå opprettet et fond GoFundMe-side for å hjelpe familien med å dekke utgifter til de medisinske regningen for både Thomas og Avery.

Vi ønsker Thomas og Amery lykke til og vi sender dem masse gode kjærlige tanker!
Del videre for å hjelpe familie med innsamlingen, i håp om at flere kan være med å gi et lite bidrag til denne vakre gutten.


Trykk på deleknappen og spre denne videre!
Legg gjerne igjen et hjerte i kommentarfeltet for å sende mange varme tanker til familien og den lille gutten.

LES OGSÅ: Politiet står klar med våpen da et lite barn kommer ut av bilen! Barnet går mot dem armene over hodet!

Relaterte artikler