Annonse

Moren venter i 37 år på å få se sin datter igjen – nå har politiet funnet ut hvorfor!

Av

Marcia King bodde i Arkansas sammen med sin mor, og for 37 år siden forsvant hun fra sitt hjem. Hver dag har hennes mor levd i håpet om å få se sin datter igjen.

Bilde: CBS News / Youtube

Moren har ikke turt å flytte eller bytte telefon nummer, i håp om at datteren skal komme hjem eller kontakte henne. Nå i april 2018 fikk moren endelig svar på hva som har skjedd med datteren.

Politiet i Ohio fan en død jente i en grøft 24.april 1981. Da hun ble funnet hadde hun vært død i mindre enn to døgn, hun hadde blitt kvalt og fått kraftige slag i hodet.
Håret hennes hadde en fin flette og hun hadde hverken sko eller sokker og heller ingen id papirer. Hun kunne derfor ikke identifiseres.

Bilde: CBS News / Youtube

I en pressemelding forteller sheriffen at de kontinuerlig har jobbet med å finne ut hvem denne jenta er, blant annet med pollen rester fra klærne og i håret hennes, og de gjennom ansikts programmer de har utviklet gjennom disse årene.

Bilde: Dr. Elizabeth Murray / Facebook

De tok DNA prøve av Marcia da hun ble funnet og disse ble lagret i en offentlig slekts database, og har gjennom årene blitt sammenlignet med listen over savnede personer. De har aldri sluttet å håpe på å finne ut hvem denne jenta er.


Bilde: CBS News / Youtube

Nye DNA teknikker har blitt utviklet gjennom alle disse årene, og nylig viste en av disse at den unge kvinnen de fant i 1981 faktisk er Marcia.

«Identifiseringen av offeret er avgjørende for å sette i gang undersøkelsen for å finne personen eller personene som er ansvarlig for denne forbrytelsen» sier Miami County Sheriff Dave Duchak, ifølge ABC News. Og de jobber nå iherdig med å finne jentas morder.

Familien til Marcia har blitt varslet om funnet og de har bedt om at folk respekterer deres privatliv. Moren ønsker nå å erstatte gravstenen på graven hennes fra Jane Doe til en med hennes rette navn.

Moren vil aldri få sin elskede datter hjem, men hun har nå etter mange år fått et svar og kan endelig ha et gravsted å gå til. Marcia har fått sitt hvile sted hvor moren kan besøke henne og forhåpentligvis legge disse smertefulle årene med usikkerhet bak seg.

Hvil i fred Marcia King!

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine.


LES OGSÅ: Moren ser plutselig sin sønn som sitter og ber – Når hun ser på tavlen over han skjønner hun hvorfor!

Relaterte artikler