Annonse

Moren venter til barna har pakket opp julegavene sine – før hun sier ordene som forandrer deres liv!

Av

Julen er en høytid som er populær hos alle. Vi tilbringer julen i familien og nyter de fine dagene både før, under og etter helligdagene.
En glad og herlig tid for de fleste av oss, men dessverre ikke for alle. For en familie i California kommer alltid julen til å være en påminnelse om en tragedie.

Rosanna Camilleri og hennes tre barn lå hjemme og sov mens pappa, Andrew som jobber som politi, var ute på patruljering natt til julaften.
Han patruljerte med en kollega på motorveien, de så etter mennesker som var ute og kjørte påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Bilde: Facebook/ABC10

Tragisk nok fikk de tak i en som var i beruset tilstand på motorveien. Men, innen de rakk å pågripe han, kjørte han rett inn i politibilen i høy hastighet.
Det var en 22 år gammel gutt som var på vei hjem fra en fest, og han var påvirket av alkohol og marihuana.
Ulykken var så kraftig at den gav Andrew livstruende skader.


Klokken 2 natt til julaften fikk Rosanna en samtale som ingen ønsker å få. Hennes mann var alvorlig skadet. Rosanna ringte til Andrews mamma og de reiste sammen til sykehuset.
Men, de rakk ikke fram i tide, Andrew var dø av skadene han hadde pådratt seg i ulykken. Mirakuløst fikk Andrews kollega bare lettere skader, men bilen var totalvrak.

Bilde: Facebook/ABC10

Rosanna bestemte seg for at barna først skulle få en lykkelig jul med å åpne julegavene, før hun fortalte om den utrolig grusomme hendelsen, at pappa aldri skulle komme hjem igjen!
Det har blitt opprettet et fond for å hjelpe Rosanna og barna!

Her kan du se en liten film om den tragiske hendelsen!


Hun ønsker å nå avdare andre mot å la bilen stå, om man er påvirket av rusmidler! Aldri kjør i påvirket tilstand!
Dette er noe hun ikke unner sin værste fiende!

LES OGSÅ: 16- åring dreper en ung jente i trafikken – Politiet finner en lapp i hånden hennes som rører oss til tårer!

DEL VIDERE MED DINE VENNER!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler