Annonse

Moren tar et bilde av sykepleieren – som avslører hele sannheten!

Av

Little Sophie Kay Skiles, den 2 år gamle Athen jenta berørte hjertene til mennesker over hele verden med sitt mot og kampånd. Hun mistet livet i kreft 4. januar 2018.
Fram til Sophie var 2 år var hun akkurat som en helt vanlig toåring. Så en dag ble hun brått syk, hun slet med å puste så legene mistenkte at det kunne være astma, de ville legge henne på sykehus for å bli utredet for allergier.

En natt sluttet hun helt å puste, foreldrene ringte øyeblikkelig til ambulansen og det bar i alle hast til sykehuset, for dette sto om livet for en liten jente på 2 år.
Legene oppdaget en svulst så stor som en tennisball i brystet til hennes, og nå forsto de at dette kunne bli en kamp om liv og død.
Hun kjempet en hard kamp mot kreften, hun ble diagnostisert med en aggressiv form for T-celle lymfom. De forsøkte med kjemoterapi, men de lykkes ikke med å ta knekken på den aggressive formen for kreft, hun ble bare dårligere. Til slutt klarte hun ikke å spise, snakke eller gå, nå kjempet hun for livet!
Foreldrene til lille Sophie tilbrakte timer, dager, uker og netter på sykehuset for å være med sin datter gjennom sykdommen. De ble også kjent med hundrevis av sykepleiere i løpet av Sohies behandling.

Bilde:

I denne vanskelig perioden på sykehuset begynte Sophies mamma og legge merke til en sykepleier.
Hun tok et bilde av sykepleieren da hun vendte henne ryggen, dette bildet la hun ut på Facebook, siden hun har delt om Sophies vanskelige kamp og hun skrev følgene:
«Jeg ser dere. Jeg sitter på denne sofaen hele dagen og jeg ser dere. Dere prøver hele tiden å hjelpe mitt barn så jeg ikke legger merke til dere.


Bilde:  Facebook

Jeg ser ansiktene deres synke sammen når hun ser dere og begynner å gråte. Dere forsøker å minske frykten hennes og roe henne ned på så mange forskjellige måter, for å gi henne styrke.
Jeg ser at dere får vondt når dere stikker henne med nål, eller drar av bandasjene hennes. Dere sier ´unnskyld´ flere ganger i løpet av en dag enn de fleste mennesker sier ´takk´…»
Jeg ser alle gummiarmbåndene på armene deres og kortene rundt deres stetoskoper, ett for hvert barn dere har tatt hånd om og elsket.
Jeg ser dere stryke deres hender over hennes skallede lille hode og bre teppet om henne. Jeg ser dere holder rundt den gråtende mammaene som får de dårlige nyhetene. Jeg ser hvordan dere forsøker å jobbe på dataskjermene samtidig som dere holder barnets hånd, når mammaen ikke kan være på sykehuset med henne.»

Bilde: Facebook

«Dere bruker 12 timer i strekk hver dag på å ta hånd om veldig syke og døende barn. Dere går inn i hvert rom med et smil, uavhengig av hva som skjer der inne. Dere ser Sophies navn på skjemaet og kommer tilbake for å se til oss, selv når hun ikke er pasienten dere.
Dere ringer leger, blodbanken, apoteket så mange ganger det er behov for å gi barnet mitt det hun trenger i tide. Dere ser til meg like ofte som dere ser til henne. Dere sitter og hører på meg når jeg trenger å prate, selv om telefonene deres ringer og selv om deres daglige gjøremål er eviglange.»
Jeg ser dere. Alle ser dere. Ingen gavepakker eller kort i verden kan uttrykke hvor verdsatte dere er. Dere er Jesus for oss hver dag. Barna våre hadde ikke fått det de trenger uten dere. Mammaer som meg hadde ikke følt oss rolige, eller hørt, uten dere. Dere redder våre babyer og vi hadde aldri kunne klart dette uten dere.»

Bilde: Facebook

Det var mange som reagerte på Shelbys herlige beskrivelse av sykepleiernes fantastiske innsats. Kommentarene har strømmet inn fra flere foreldre som har opplevd lignende situasjoner og de støtter opp om de fantastiske sykepleierne som gjør en formidabel innsats hver eneste dag!


Del gjerne denne artikkelen med venner og bekjente slik at vi kan hylle sykepleiere og helsepersonell for deres daglige innsats for å hjelpe andre mennesker!

LES OGSÅ: Sykepleieren ser på den den eldre kvinnens hender: Da ser hun en detalj på bildet sjokkerer alle!

Relaterte artikler