22.8 C
Oslo
fredag, juni 18, 2021
Hjem Historier Moren skal hente sin 3 mnd gamle datter hos svigermor - Får...

Moren skal hente sin 3 mnd gamle datter hos svigermor – Får sjokk da hun oppdager piercingen på babyen!

- Annonse -

Det burde ikke være vanskelig å respektere folks grenser. Hvis noen forteller deg noe, hør på dem. En mor har tatt sin historie til Reddit etter at svigermoren gikk bak ryggen hennes og lagde hull i øret på hennes tre måneder gamle datter.

Hun skriver på Reddit at hun og hennes mann kommer fra to forskjellige kulturer, og at hun syntes det er OK med visse aspekter av hans arv, men i det siste har hun måttet stå hardt på sitt når svigerforeldrene prøver å håndheve tradisjoner som hun ikke føler seg komfortabel med, for eksempel å tro at «kvinner skal tjene menn».

- Annonse -

Bilde: Pexels ( Bildet har ingenting med saken å gjøre, kun en illustrasjon)

«Jeg prøver å holde meg unna dem så mye jeg kan. Så lenge det ikke involverer mine barn (jeg har en sønn som er 4 og en datter som er 3 måneder)»
Moren har gjentatte ganger fortalt at hun ikke ønsker at datteren skal ha hull i ørene.

«Det var ikke så mye smerte aspektet, men mer at jeg ønsket at hun skulle være i stand til å få bestemme det selv. Ja, hullene gror, men jeg vil heller at hun skal bestemme når eller om hun vil ha hull i ørende når hun blir eldre. Jeg fortalte min svigermor dette, hver gang hun nevnte det og mannen min var enig med meg.

- Annonse -

Jeg var forbanna. Jeg følte meg så krenket, tok barna mine og ba henne dra. Min mann var like forbanna, og de kranglet utenfor, på sitt morsmål, for ganske mye, før svigermor dro.
Jeg har siden bestemt meg for at jeg ikke vil ha svigermor alene med barna. Jeg forbyr henne ikke å treffe dem, men hun får ikke sitte barnevakt lenger.


Mannen min er uenig, men sier han vil støtte meg uansett. Så snart det er trygt å gjøre det, fjerner jeg øredobbene. Min manns familie sier at jeg er så respektløs, og jeg har sagt at jeg ikke stoler på henne».

Det har strømmet inn med kommentarer etter at hun delte innlegget og hun har fått full støtte om at dette er helt uakseptabelt. Hva syns du om dette. Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Tvilling-babyenes reaksjon tar nettet med storm – Bare vent til latteren begynner!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Gorillaen ser at moren holder sin baby – sekunder senere skjer det utrolige!

I en dyrepark i Boston, USA, så man tydelig at morsbåndet overskrider artene etter...

Slik blir du enkelt kvitt ugress i hagen – Du trenger bare å dyrke denne planten!

Skvallerkål er en av de mest plagsomme ugresstyper vi har om sommeren. Det mest plagsomme...

Søppelkjøreren hører skrik da han skal tømme søppeldunken – Da han ser i speilet skjønner han hva som skjer!

Det er bare noen få sekunder mellom avfall som blir plassert bak søppelbilen og...

Datteren kommer løpende for å vise fram sin nye venn – moren bryter ut i tårer da hun hører deres ord!

Den rasemessige og sosiale uroen over hele verden gjennomsyrer miljøet i våre hjem, skoler,...

Tore Petterson avslører den gode nyheten: «Katta ute av sekken!»

Tore Petterson er for mange kjent som den fantastiske dommeren i Skal vi Danse...

Simon kjapper seg til gullknappen – da 10-åringen starter å synge Tina Turner klassikeren!

Fayth Ifil er en kjent stjerne i Londons West End. Det 12 år gamle kraftverket...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -