Annonse

Moren ser barnet leke med en liten pelsdott i parken – når hun ser nærmere oppdager hun faren!

Av

Da Leslie var i parken med barnet sitt oppdaget hun at barna satt og lekte med noe som så ut som en pelsdott. Av ren nysgjerrighet gikk hun bort for å se hva de lekte med, den var liten og så helt harmløs ut, men hun valgte å holde seg unna og ta med barnet sitt. Nå advarer hun andre om den farlige larven.

Det er det som er under pelsen som er farlig!

Bilde: Kilde

Dette er en larve som er svært farlig, den kalles Megalopyge opercularis, vanligvis kjent i Texas men det er en av de mest giftige larver i Nord-Amerika. Selv om det kalles en stikkende larve, er giften faktisk forbundet med en gift pose og skjult av den ytre hårete overflaten.


Bilde: Kilde

Ved berøring av larven, slipper den ut gift. Dette kan gi en intens bankende smerte og utvikler seg innen fem minutter av smerten sprer seg opp mot den berørte armen. Andre symptomer kan være hodepine, kvalme, oppkast, lymfadenitt, og noen ganger sjokk eller respiratorisk sjokk.

Personer som har blitt stukket av denne sier at de har kjent det helt opp i kjeven og at smerten kan sitte i opptil 12 timer skriver Expressen.

Se video av larven her:


Dette kan være lurt å huske på om du noen gang skal reise over bekken til USA.

LES OGSÅ: Hvis du noen gang ser dette dyret på stranden – Må du løpe så fort du kan!

Forsidebilde: YouTube Skjermbilde

Relaterte artikler