Moren sender krenkende meldinger til sønnens homofile lærer! Svaret hans blir hyllet av tusenvis!

Av

Michael Neri, en drama lærer i «Talking Props Theatre School» i England, for barn i alderen 8 til 13.
Han brenner virkelig for jobben sin og han elsker å jobbe med barn og tenåringer, og det virker som det er mange som setter pris på hans brennende engasjement.
Men, det finnes noen unntak, for nylig måtte han forholde seg til en mamma som ble rasende da hun fikk vite at læreren var homofil. Dette er ikke noe Michael forsøker å skjule, han er helt åpen om sin legning.

Bilde: Michael Neri/Facebook

Her er tekstmeldingen fra en rasende mamma:
«Hei Michael! Etter vår samtale tidligere i uken så har jeg bestemt meg for at mine barn ikke kommer på skolen på mandag. Du har ett godt rykt innenfor teateret og det var det som fikk meg til å melde på barna til dine timer. Jeg har nylig fått høre om din livsstil, og som en Kristen kan jeg ikke tillate mine barn til å bli påvirket av en ukonvensjonell ide. Det er vår tro at en mann skal gifte seg med en kvinne. Jeg ser fram til å få tilbake depositumet som du kan sende til meg i posten med en sjekk».

Bilde: Kilde

Michael ble litt irritert på meldingen, men han ønsket å svare henne respektfullt og ærlig:

«Hei! Jeg juger om jeg sier at jeg ikke er skuffet over å høre dette. Jeg setter stolthet i å ha elever som viser respekt og kjærlighet til andre, og har en brennende lidenskap for likeverdighet.
Som jeg oppfatter det så påvirker ikke min seksualitet mine evner for å lære bort, akkurat som at det ikke påvirker en leges evner til å behandle et av dine barn om han eller hun skulle bli syk.
Jeg er helt sikker på at dine barns helse kommer først om de hadde behov for akutthjelp, eller må du kontrollere legens livsstil og seksualitet før en viktig operasjon?

Jeg ønsker deg lykke til med å finne en passende teaterskole som lever opp til dine krav.
Men jeg opplever at et teater uten homoseksuelle er som å lage mat uten smak (bare min mening). Jeg har hørt at «StageCoach» er bra (en annen teaterskole), men lærerne er kjent for å bruke klær med ulike materialer, noe som er forbudt ifølge Bibelen.


Om dere ønsker så er dere velkommen til vår Musikkdager. Konfetti kommer til å bli brukt under avslutningsnummeret, men du kan være sikker på at det ikke er for å krenke din kristne livsstil. Vi elsker helt enkelt glitter!
Dessverre, kan du ikke få tilbake noen penger, men ikke uro deg, din innbetaling har nå blitt donert til «StoneWall» som er en HBTQ-veldedighetsorganisasjon»
Det var kloke ord fra Michael til mammaen, og kanskje kan vi alle ta til oss litt lærdom og forståelse i meldingen fra Michael.

Her er SMS`ene:

Og den fortsetter slik:

Vi er så heldige å leve i et land hvor kjærligheten kan få utfolde seg på tvers av kjønn og tradisjoner. Det var virkelig et fantastisk svar han hadde sendt.

Hva mener du om Michaels svar til mammaen?

LES OGSÅ: Denne barneskolelæreren blir hyllet for denne fantastiske hjemmeleksen!


Kilde: PowerfulmindRelaterte artikler