12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieMoren kunne ikke forstå hvorfor sønnen kun ville spise med faren -...

Moren kunne ikke forstå hvorfor sønnen kun ville spise med faren – Inntil hun fikk se dette!

- Annonse -

Når det gjelder spisevaner hos småbarn kan det være vanskelig å forutsi. Noen dager spiser de kanskje ikke så mye, andre dager kan det se ut som om de spiser hele dagen.

De vil kanskje ha den samme maten hver dag i flere uker, og så plutselig liker de det ikke. Og hvor mye barnet ditt spiser, kan være en stor forskjell fra hvor mye et annet barn spiser. Men ikke bekymre deg. Småbarnets rare spisevaner er egentlig ikke så rart, det er en periode i deres liv hvor de kan utøve en viss kontroll.

Bilde: Youtube
- Annonse -

Denne pappaen har nok også hatt dager hvor det kanskje ikke har vært helt enkelt å få sønnen til å spise, men han har tydeligvis løst det med en genial ide, det er bare å synge!
YouTube-brukeren Charles Only, har funnet en måte å få fart på matvanene til den kresne sønnen.
Han la ut en video av seg selv som sang til sønnen sin om å spise grønne bønner.
Vi ser i videoen at sønnen blir matet med er grønt innhold i glasset, og det ser ut som han liker grønne bønner godt akkompagnert av pappa sin sang.

Bilde: Youtube

Sangen han synger, er til melodien «Lean On Me» av Bill Withers, med en helt egen selvkomponert «bønnesang» til sønnen.
Faren endrer ordene for å gjøre de rare grønne bønnene mer tiltalende:
“Grønn på bønner; grønn på sjelen din. Jeg vil være din venn, jeg mater deg med grønnsaker. For det vil ikke være lenge før du trenger noen grønne bønner å spise på. ”


Kanskje var det den fantastiske stemmen hans, eller kanskje var det den overbevisende teksten – uansett endte det med at sønnen spiste opp bønnene sine.
Se den herlige videoen her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Barnevernet banker på døren for ta med seg barnet hennes –  Plutselig ser hun en liten detalj på skjorten og forstår øyeblikkelig faren!

Del videre om du også likte dette!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -