Annonse

Moren knekker sammen da hennes baby er dødfødt – Hun vil advare alle mot sykehus tabben!

Av

Brooke CampbellL(27) visste at noe var alvorlig galt da hun ikke kunne føle sin dyrebare baby gutt som beveget seg i livmoren hennes.
Det skulle bli hennes verste mareritt, og nå vil hun dele historien slik at dette ikke skal ramme andre familier.
Da hun var 36. graviditetsuke fikk hun blødninger og mistet 1,7 liter blod. Ultralyden viste at det ikke var noe vitale tegn hos babyen.

Bilde:  Rumble

«Alt var perfekt ved siste ultralyd 6 dager før, og jeg hadde ingen smerter eller noe», fortalte Brooke. «Jeg gikk til sengs normalt den kvelden og våknet opp til mindre kramper som viste seg å være tidlig rier, og det hele gikk veldig raskt.»

Bilde: Rumble

Hun trodde først det var vannet som hadde gått, men det var blod over alt.
«Jeg visste at det noe var veldig, veldig galt. Jeg kunne ikke føle at han var i bevegelse eller noe, så jeg hadde en følelse av at han var borte. Jeg var mer i sjokk og prøvde å bli rolig fordi jeg visste hvor mye blod jeg mistet var. Dette var farlig for meg også, jeg ble blek og svak, så satt jeg bare på gulvet dekket av blodige håndklær til ambulansen kom»
De så på ultralyden at barnet hennes var livløst inn kroppen hennes.


Bilde: Rumble

«Det er et bilde jeg aldri får bort fra hukommelsen» fortalte hun til Daily Mail.
Nå har hun valgt å dele disse hjerteskjærende øyeblikkene av sitt dødfødte barn, for å advare andre om dette, for dette kunne vært unngått!

Med en blodprøve av Brook så ville de ha oppdaget problemet, og kanskje de kunne ha reddet det dødfødte barnet.
Brook led av genetisk koagulopati, en mutasjon som kalles faktor V Leiden, eller APC-resistent. Mutasjonen som finnes hos nesten hver tiende kvinne øker sjansen for å få propper i blodkar som så går til hjertet når de er gravide.
Dette burde vært en obligatorisk test for alle gravide kvinner, da kunne man fått injeksjoner for å forhindre dette.

LES OGSÅ: Politiet advarer: Slik høres en svindler ut som utgir seg for å ringe fra banken din!


Hun vil nå bruke sin tragiske erfaring til å redde andre babyer. Hjelp henne å dele dette budskapet videre med flest mulig! Trykk på dele knappe du finner på siden her.Forsidebilde: Rumble

Relaterte artikler