Annonse

Moren er helt knust etter å ha mistet sin kjære sønn – 1 år senere mottar hun et overraskende brev!

Av

Den største smerte for en forelder, er å begrave sitt barn. Det er imot naturen, foreldrene skal «gå» før barna. Det å miste et barn er det vanskeligste og vondeste en forelder kan bære.

Anna Hutt vet alt om dette. Payton, hennes 16 år gamle sønn var ute og syklet på sin nye terrengsykkel, da han ble påkjørt av en varebil. Dessverre hadde ikke Payton hjelm, og skadene han fikk var så alvorlige at han døde kort tid etterpå.

«Payton var en intelligent gutt, og han elsket å gjøre tulle med andre. Han var flink med data, likte å reparere og sveise biler og sykkelen sin.» sier Anna om sin sønn. Hun bor nå i Clarinda, Iowa.


Bilde: Facebook

Det merkelige her er at bare uker før ulykken, bestemte Payton seg for at han ville være organdonor. Det var ikke Anna enig i den gangen. Anna mente at de organene han var født med, skulle han begraves med. Men Payton ga seg ikke, og fortalte sin mor at det var hans organer, ikke hennes. Og lurte på om hun virkelig mente at om han skulle dø, så ville hun la hans organer råtne i bakken. Han stod på sitt og ville være organdonor for å kunne hjelpe andre. Anna ante ikke at den beslutningen ville bety så mye for så mange mennesker.

«Jeg vil alltid huske den samtalen» sier Anna nå i dag.

I det Anna tok farvel med sin sønn, forberedte en mann med navn Gary seg på at han snart ville dø.


I 2007 ble Gary Flint diagnostisert med kardiomyopathi, en utvidelse av hjertet. I mai 2014 hadde hjertet ca 4% funksjon, og han trengte hjerte transplantasjon.
Seks dager etter at han ble satt på venteliste for transplantasjon, kom en sykepleier inn på rommet hans og fortalte at de hadde funnet en donor.

Den gangen visste ikke Gary at det var 16 år gamle Payton fra Iowa som var hans donor.

Gary som er både far og bestefar hadde et stort behov for et nytt hjerte, men legene trodde ikke de ville finne en donor i tide. Med kun 4% hjerte funksjon, ga legene han bare noen få måneder igjen å leve. Legene fortalte at han var en meget syk mann, og etter Gary hørte dette forberedte han seg på å dø. Han gråt ikke, for han visste at ingen ville klare å leve uten et hjerte.

Det var derfor et stort mirakel da sykepleieren kom inn på rommet hans ved midnatt, kun 6 dager etter han ble satt på transplatasjons listen, og fortalte at de hadde fått inn et hjerte til han.
Det var Paytons sitt hjerte.

Legene opererte inn Paytons hjerte i Garys bryst, og Gary fikk livet tilbake i gave.

Nesten et år etter operasjonen sendte Gary et brev til Anna, og fortalte hvor mye det betydde for han at han fikk Paytons hjerte. Han ønsket å takke henne.
De holdt kontakten via brev og telefon et par år, før de på morsdagen møttes for første gang. Nesten 3 år etter Payton døde, kunne Anna endelig høre sønnens hjerteslag igjen.

Bilde: Facebook

Dette er en fantastisk og rørende historie, det gjerne videre med dine venner! 
Dette er for å oppfordre flere til å bli organdonor, dette kan redde liv.

LES OGSÅ: Se hva brudgommen gjorde minutter etter dette bildet ble tatt! Rørende!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler