11.2 C
Oslo
lørdag, september 25, 2021
Hjem Familie Moren får beskjed av sykehuset at datteren døde under fødselen - 3...

Moren får beskjed av sykehuset at datteren døde under fødselen – 3 år senere innser hun hva som har skjedd!

- Annonse -

En ung kvinne ble fortalt at babyen hennes døde, senere fant hun ut at babyen hennes ble hemmelig adoptert av hvite foreldre.
6. September 2017 fikk Damea Morris uventet en babyjente, Raela, på toalettet i boligen hennes.

Babyens far skyndte seg ut for å få hjelp til henne før ambulansen kom. Han fant noen, en kvinne, som hjalp kona og pakket babyen i et håndkle. Kvinnen fant ut at babyen ikke pustet og ba Damea om å amme barnet, ifølge DailyDot. 
Da ambulansepersonell ankom, tok de seg av moren og hennes nyfødte, klippet navlestrengen og babyen begynte å gråte, og Damea ble veldig lettet.
Mor og barn ble deretter flyttet til St. Joseph’s hospital i St. Paul Minnesota, i USA, hvor babyen senere ble bekreftet død.

- Annonse -

Foreldrene ble helt knust da de forsto at datteren var død.
Damea sa at da hun prøvde å få barnets dødsattest, ble hun fortalt at det ikke fantes en. Hun har også søkt juridisk hjelp, og da fant hun informasjon om at datteren hennes var adoptert bort.
Hun ble senere fortalt at det var juridiske påstander om at hun hadde en åpen adopsjon med en kvinne ved navn Joanna Lentner.
Samme dag som Raela «døde» ifølge sykehuset, fikk Joanna og Jake Lentner vite at de skulle bli adoptivforeldre til et barn som nylig var født på St.Joseph`s Hospital i Minnesota.

Joanna Lentner, en bedriftseier som driver «Joanna Mae Photography» i Rice, Minnesota i USA, og mannen hennes, Jake, fikk behandlet en adopsjon samme dag (6. september) etter at de mottok en samtale fra St. Joseph’s hospital som hevdet at de hadde en baby til dem på fødeavdelingen.
Damea hevder at adopsjonen har blitt støttet av de mange innleggene på sosiale medier som paret har delt på deres Facebook -side.

Jake og Joanna dokumenterte hele adopsjonsreisen på en Facebook -side de opprettet i 2015: “J & J Adoption Journey”.
Denne siden inkluderte en oppføring som ble datert 20. desember 2017 (omtrent 15 uker etter hendelsen), med en bildetekst som lød: «Den dagen virker som noe uklart. Så fjernt, men uvirkelig var det for 15 uker siden.”

- Annonse -

Folk som har sett innlegget ble sjokkert over å lese om hendelsen. Noen Twitter -brukere delte til og med skjermdumper som de tror er fra bloggen til Joanna og Jake Lentner der de angivelig har publisert oppdateringer om adopsjonsreisen. Men bloggen ble slettet og det samme var parets andre sosiale medier.

I håp om å få sin lille jente tilbake, har hun startet et Gofundme side der hun håper å skaffe penger til advokatkostnader.

«Vi godtar all juridisk hjelp som kan tilbys, hvis du kjenner advokater eller noen andre som vet noe om ulovlig adopsjon, vennligst send DM hvis du har informasjon som kan hjelpe oss med å finne ut hva som faktisk skjer med vår dyrebare datter.

Jeg trenger bare hjelp til å finne ut hvordan jeg får babyen min tilbake. Gjennom alle prøvelsene, og barna mine er alt jeg har. Situasjonen min er ikke perfekt, men jeg fortjener ikke at noen tar barna mine fra meg», skriver hun.


Det ser ut for at paret har fjernet alle kontoer på sosiale medier, inkludert adopsjonsjournal, Joannas forretningsside og hennes nettsted.
Den virale tweeten har allerede oppnådd rundt 96 000 likes og over 50 000 retweets og kommentarer, og flere nevner den uhyggelige likheten mellom Lentners adoptivdatter og en av Dameas andre døtre.

Det er ufattelig tragisk at slik kan skje, det burde ikke være mulig!

LES OGSÅ: Legen skal gi babyen vaksine – sekunder senere skjer det utrolige!

Forsidebilde: Pexels ( kun illustrasjonsbilde)

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Alle tror at de unge kvinnene er søstre, men deres virkelig relasjon får alle til å måpe!

TikTok-brukere reagerte veldig etter at en 24 år gammel modell delte en fantastisk selfie...

Høna blir angrepet av en rovfugl – bare vent på geitas reaksjon!

En intetanende høne ble plutselig angrepet av en hauk. Man skulle kanskje tro at...

Kvinnen bygger om en gammel jernbane vogn til et hjem – bare vent til hun åpner dørene

Det er et ordtak som sier at en manns søppel er en annen manns...

10-åringen utfordrer sin bestefar på dansegulvet – bare vent til musikken starter!

Da 10 år gamle Maeve Jones fra Massachusetts i USA, forberedte seg på årets...

Moren tar bildet av sin 4 måneder gamle sønn – Legen slår alarm da han ser bildet!

Et bilde tatt av en mamma fra Georgia i USA, reddet sønnens liv. Da Josie...

Eli Strand kjemper for tiden sitt livs kamp mot kreften – dette er hennes egne ord!

Tidligere TV 2 – profil Eli Strand(50) fortalte i et intervju med sin tidligere...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -