Annonse

Moren dør av Coronaviruset mens hun pleier sin syke sønn – Dager etter kjemper gutten hennes for livet på sykehuset!

Av

En høyt elsket mamma døde bare dager etter å ha utviklet symptomer på Covid-19 – nå kjemper sønnen for livet på sykehus med koronaviruset.
Hyllesten har strømmet inn for Linda Tuppen(66), fra Bolton, England som gikk bort lørdag 28. mars, fem dager etter at hun begynte å føle seg uvel. Hun var en høyt elsket lærer og helsesøster.
66-åringen hadde tatt vare på sønnen Rob, som fikk diagnosen Covid-19 etter at han kom tilbake fra Krakow tidligere i måneden.

Hun begynte å klage på smerter i brystet mandag 23. mars. Symptomene hennes eskalerte til smerter i bihulene, og hun ble liggende i sengen hele dagen påfølgende torsdag og fredag.
Hennes sønn, Rob, ble så bekymret for sin mor at han ringte nødtelefonen, men Linda nektet å snakke med dem og sa at hun bare ville sove.
Fem dager etter at hun ble syk, fant sønnen Rob, henne i død i sengen.
«Jeg fikk panikk. Hun lå bare der, og jeg skrek «mamma, mamma», men hun svarte ikke. Jeg gjorde brystkompresjoner til ambulansen kom. Jeg var fremdeles på rommet da ambulansepersonellet kom bort og sa at hun var borte,» forteller sønnen Rob til MEN.

Hun elsket guttene sine, de var livet hennes og hun var villig til å gjøre hva som helst for dem.
Som om ikke det var nok, mistet guttene sin pappa i 2008, nå er de foreldreløse.
Rob ble bra igjen etter viruset, men Lindas yngste sønn James(23) ble innlagt på sykehuset med viruset, hvor han fortsatt ligger.


«Dette er alvor, dette er ikke noe tull. Det kan skje hvem som helst», sier Rob.
Det har blitt opprettet en innsamlingsaksjon på Goufundme for å hjelpe Rob og James gjennom denne vanskelige tiden. Så langt har det blitt samlet inn 55.356 kroner.

Vi tenker på dere i den tunge tiden. La oss sende dem masse kjærlighet og omsorg.

LES OGSÅ: Postmannen ser en 2 åring alene utenfor huset – Løper inn og blir sjokkert da han ser moren!


Kilde: The Sun

Relaterte artikler