Annonse

Moren deler et bilde av 3 matbokser på en grav! Dødsårsaken rører oss til tårer!

Av

En mor til tre fra Bampton, Ontario, USA, sendte sine tre små barn til bestemors som bodde 45 minutter fra hjemmet ders; lite visste hun at hun aldri ville se dem i live igjen.
Det var helt vanlig dag i 2015, da Jennifer Neville-Lake ventet på at barna skulle komme hjem fra bestemor, Daniel(9), Harry(5) og Milly(2).

I stedet for å høre fra dem, så hun tilfeldigvis en nyhetsrapport som forandret livet hennes opp ned.
«Men da klokken var fem tenkte jeg: «Dette er veldig sent for dem». Jeg prøvde å ringe telefonene deres, og de svarte meg ikke. Jeg så på nyhetene og jeg så krasjen og sa: «Det er bilen min». Se for deg sjokket når du ser bilen med barna dine blir rapportert om på nyhetene!» sier Jennifer til ABC News.


Bare moren til Jennifer, overlevde bilulykken.
Den sjokkerte moren kunne ikke tro at hun hadde mistet alle barna sine.
«Jeg husker at jeg sa til legen:» Alle barna mine? Alle barna mine er borte? Dette kan ikke være sant,» Livene våre er stort sett over fordi hele familien vår er blitt tatt.»
Den berusede sjåføren Marco Muzzo var på vei fra et utdrikningslag i Miami og hadde et blod-alkoholnivå over det dobbelte av den lovlige grensen.
I 2016 erklærte han seg skyldig og ble dømt til 10 års fengsel, ifølge Daily Mail.
Siden Jennifer mistet alle barna sine, har hun jobbet aktivt for å øke bevisstheten om fyllekjøring med det hjerteskjærende bilde av hennes 3 barns matbokser på en grav.


Med dette bildet vil Jennifer vise hvilke konsekvenser det kan få med å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.
Etter Jennifer sitt innlegg på Facebook for ca. en måned siden har hun mottatt e-post, meldinger og telefonsamtaler fra folk som støtter henne i saken for å øke bevisstheten mot fyllekjøring.

Nå har hun dedikert sitt liv for å bekjempe fyllekjøring! Det er så egoistisk å kjøre i påvirket tilstand!
La oss hjelpe henne å dele det viktige budskapet, at fyllekjøring ikke er greit! Aldri kjør i påvirket tilstand, det kan få fatale konsekvenser for andre menneskers liv!

LES OGSÅ: Hun mistet sin forlovede av en fyllekjører –  Se hvordan hun hedrer han på deres bryllupsdag!


Relaterte artikler