15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieMoren bryter ut i da hun går inn i rommet - og...

Moren bryter ut i da hun går inn i rommet – og ser hva døtrene har gjort!

- Annonse -

En mors kjærlighet er kanskje den mest uselviske og ubetingede kjærligheten som finnes i denne verden. Hennes urokkelige dedikasjon til familien er det som gjør henne til hjørnesteinen i husholdningen. Tenk deg imidlertid å finne ut at partneren din i all hemmelighet har gitt døtrene oppmuntrende meldinger hver dag, uten at du vet det.

Sabrina Clendenin fra USA, visste allerede at hennes mann Jordan Clendenin var snill, omsorgsfull og dedikert til sin familie. Men hun ble positivt overrasket da hun oppdaget et vakkert eksempel på hans urokkelige hengivenhet til deres barn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jordan Clendenin (@jordan_alshain)

- Annonse -

Moren fortalte at hun var på døtrenes rom da hun kom over en stor samling med post-it lapper med ektemannens håndskrift.
«Da jeg kom over dem alle sammen i en boks, tenkte jeg «Hva i alle dager? Jeg begynte å lese dem og… jeg ble litt emosjonell fordi jeg ikke engang visste at han gjorde dette bestemte dager, som at det er en «Hva er jeg onsdag», «Fun Fact Friday», «Motivational Monday» og jeg var akkurat sånn, dette er bokstavelig talt det søteste jeg noen gang har sett», sa Sabrina Clendenin.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sabrina (@sabrina_matata)

- Annonse -

Hun brøt sammen i tårer over ektemannens hyggelige gest, og fordi jentene hadde gjemt på hver eneste lapp og lagt de i skuffene sine, noe som viste hvor mye de elsket pappaen sin.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jordan Clendenin (@jordan_alshain)

Det Sabrina opplevde i det øyeblikket var vanskelig å sette ord på, og hun kjente på stoltheten over å ha giftet seg med verdens beste mann.


Se video og hør mamma Sabrina fortelle sin opplevelse her:

LES OGSÅ: Kjæresten til Ari Behn åpner opp med hjerteskjærende ord –  etter hans død

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -