Annonse

Moren blir ringt opp av barnehagen – barnet hennes er skadet! Overvåkningskamera avslører det grusomme!

Av

Tracy Blinov fra Montana fikk en oppringning fra barnehagen om at hun måtte komme øyeblikkelig. Deres lille datter, Eliana hadde blitt bitt av et annet barn.
Da foreldrene kom til barnehagen ble de helt sjokkert over det de så, Eliana hadde rundt 10 bitemerker over hele kroppen og ansiktet.

«Min første reaksjon var at det var hjertevondt å se, men jeg forstår at barn er barn. Jeg hadde ingen anelse om hvor alvorlig det var i utgangspunktet.
Når de ringte hørtes det ut som om det bare var et bitt merke» sa Tracy.

Foreldrene ba umiddelbart om å få se videopptak, slik at de kunne se hva som hadde skjedd med Eliana.
I opptaket ser de at Eliana blir bitt av et 2 år gammelt barn i ett minutt og 29 sekunder før en ansatt i barnehagen kommer for å hjelpe.


Etter denne hendelsen ble det satt i gang en utredning for å finne ut hvorfor det tok så lang tid før personalet reagerte.
2 åring som var skyld i dette hadde nettopp begynt i barnehagen og uker før hadde 2 åringen blitt utestengt fra en annen barnehage på grunn av biting.
Moren til barnet hadde ikke informert barnehagen om problemet.

Bitemerkene var så pass alvorlige at Eliana måtte få antibiotika, og bare dager etter var hun ved godt mot selv med ansiktet fullt av blåmerker.

I Montan har de en lov som sier at det maks får være fire småbarn på en voksen i barnehagen.
Etter hendelsen i barnehagen til Eliana endret de reglene, og deres mål er å ha maks to småbarn pr. ansatt for å være på den sikre siden slik at lignende tilfeller oppstår.


Del videre om du også syns barnehager burde få mer penger, slik at de kan ansette mer mennesker.
Vår barn fortjener virkelig det beste!

LES OGSÅ: Denne 2 åringen ble bitt i barnehagen!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler