Annonse

Moren advarer småbarnsforeldre – Sønnen hennes måtte nesten amputere flere tær!

Av

Nå advarer en mamma andre foreldre om faren bare et enkelt hårstrå kan utløse på små baby tær!
Hun har gått ut i sosiale medier med en bønn hvor hun oppfordrer alle foreldre til å sjekke barnets tær så ofte de kan.
Heather Fricke la ut et bilde av sin ti måneder gamle sønns hovne tær på Facebook, etter at tærne til sønnen hadde blitt viklet inn i et hårstrå.

Publisert av Heather Fricke Torsdag 5. mars 2020

«Jeg matet og skiftet både bleie og klær til en fest vi skulle … Jeg ga ham til sin far Tommy for å sette sokker på ham da Tommy innså at hans to tær var blå og bundet sammen med et hårstrå. Jeg tok det umiddelbart av, men jeg måtte ta ham til AKUTTEN hvor vi tilbrakte en time og et team på fem leger prøvde å få resten av håret mitt av hans to tær.» skrev hun.

Publisert av Heather Fricke Mandag 25. desember 2017

Legene fortalte henne at hvis hun ikke hadde tatt av det håret da hun så det, kunne sønnens to tær ha blitt amputert. Hun la til at hun ble fortalt at sønnens kjønnsorganer også var noe å se opp for.
Disse skadene kalles hår turniquet eller tourniquet https://en.wikipedia.org/wiki/Hair tourniquet syndrom, og dette er når noe, inkludert hår, vikler seg rundt en kroppsdel og fører til innsnevring av blodstrømmen, sier Dr. Sean M. Fox, førsteamanuensis ved Carolinas Medical Center i North Carolina.
«Det har stort potensiale til å forårsake betydelig skade,» sier han til Shared.
Fox legger til selv om antallet tilfeller av syndromet ikke er så allment kjent, så er det ikke uvanlig at et hår kan vikle seg rundt et barns tå.
Heather advarer nå andre foreldre om å sjekke babyens tær og penis. Heldigvis så ble håret rundt tærne til hennes sønn fjernet og de reddet tærne.
Dette er hennes advarsel:

«SJEKK BABYTÆRNE SÅ OFTE DU KAN!!! Og hvis du har en liten gutt sjekk hans PENIS. Ja jeg sa penis … de er så små baby og håret vårt kan være en slik fare, men det er noe vi egentlig aldri ta hensyn til.. så dele gjerne dette med alle mammaer og venner med små babyer!!!! «

La oss hjelpe henne å spre det viktige budskapet videre! LES OGSÅ: De adopterer en baby – 6 år senere kontakter den biologiske moren dem! Beskjeden de får forandrer deres liv for alltid!

 

Relaterte artikler