Annonse

Mobberne gikk til anrep på hennes 9 år gamle datter – Da tar mammaen saken i egne hender og gjør dette!

Av

Den 3. februar fikk Kelly Turpin en telefon fra skolen der datteren går. Hun fikk beskjed om at hun måtte hente datteren for datteren hadde falt og slått seg på skolen.
Men, da hun kom til skolen fortalte datteren, Lanny om hva som virkelig hadde skjedd med henne.
Hun falt ikke, hun hadde blitt angrepet av en klassekamerat. Lanny, var på vei til klasserommet da en jente tok tak i henne, og begynte å slå henne.
Lanny falt overende og slo hodet i en metallstolpe som forårsaket hjernerystelse.

Bilde: Kilde

Utgangspunktet for krangelen var at mobberen ikke ville at hun skulle være venner med en annen person. Etterpå hvisket hun til Lanny: «Jeg er så lei meg, ikke fortell noen at jeg gjorde det!»
Skolens sykepleier ble kontaktet, men hun kalte det forslåtte ansiktet til Lanny for «en ulykke». Hun sa at datteren hadde falt og ble skadet ved et uhell.
«Min datter sa: «Nei, mamma, det var ingen ulykke»

Bilde: Kilde

Moren tok datteren med på sykehuset for en CT skanning, og det viste seg at hun hadde fått hjernerystelse.
Dette var helt uforklarlig at skolen forøkte å skjule denne hendelsen!
Moren postet bildene av Lenny på nettet for å fortelle hva som hendte datteren på skolen, også slik at andre foreldre skulle vite hva som hadde skjedd, siden skolen forsøkte å dekke over hendelsen.
Når moren kontaktet skolen for å høre hva de ville gjøre med saken, så fortalte de at eleven ville bli suspendert i to dager, og siden ble det bare dysset ned.
Moren har nå startet hjemmeundervisning for datteren for hun føler at skole distriktet ikke gjør nok for å stoppe mobbing.
Rektorene på skolen sier: «Vi har fått beskjed om at vi ikke skal kommentere denne situasjonen fordi familien har snakket med en advokat.
Vi kommer til å gå gjennom saken og følge den opp. Vi prøver å være proaktive snarere enn reaktive og sørge for at elevene er komfortable nok til å snakke med oss når det oppstår problemer»


Bilde: Ung

Si fra om du ser noen blir mobbet! Alle skal føle seg trygge på skolen. De som jobber på skolen skal følge med på hvordan elevene har det.
De skal stoppe mobbing og andre krenkelser når det skjer, og de skal si fra til rektor om en elev ikke har det bra på skolen. Dette gjelder også om det er du eller dine foreldre som sier fra.

Del videre om du er imot mobbing, og viktigheten til å si ifra om man skulle se dette oppstår!

LES OGSÅ: Gutten på 12 år hadde vært mobbet i flere år – En dag tok han et grusomt valg som endret alt!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler