Annonse

Minutter før de gifter seg – finner hun ut sannheten om sin kommende mann!

Av

Minutter før bryllupet tar bruden brudgommen sin rystende hånd: Straks innser sannheten om mannen hun gifter seg med
Utdrikkingslag kan få oss til å gjøre ting vi kanskje vil angre på i ettertid. Og bryllupsnerver bør vi ikke ta alt for høytidelig. Det kan likevel av og til få frem en persons sanne jeg.

Bare øyeblikk før bryllupet, fant bruden Maggie Earwood ut hva slags mann hun skulle gifte seg med. Og det berører hjerter rundt i hele verden.
Maggie og hennes mann, fra North Carolina, gikk sammen på videregående. Det var ingen tvil hos dem at de skulle tilbringe resten av livet sammen.
Sekunder før de knyttet seg til hverandre, bestemte Maggies mann, US Marine Corps Cpl. Caleb Earwood, seg for at det var noe han trengte å gjøre. Og det kunne ikke vente.

Han trengte å be med sin tilkommende kone.
«Vi skulle til å ta våre første skritt i livet sammen, og vi ønsket ikke å ta et skritt uten at det var i Guds vilje,» forteller Caleb i dag. «Jeg ba til Gud for min vakre og intelligente kone som han velsignet meg med, og den fantastiske familien jeg giftet meg med.»
Caleb grep sin kones hånd og begynte å be, og heldigvis ble det følelsesmessige øyeblikket fanget på kameraet. Det var ikke et tørt øye i rommet.


«Da jeg først tok hånden hans, skalv han veldig, så jeg forstod at han var veldig nervøs,» forteller Maggies i dag. «Det lettet meg å kjenne personen jeg ble klar til å gifte meg med, følte meg på samme måte om Gud.»

Her kan du se nyhetsinnslaget om hendelsen:

Del gjerne videre den sterke og rørende historien!


LES OGSÅ: Blomsterpiken overrasker alle i bryllupet – da musikken starter! Dette hadde du aldri forventet!

Hva mener du? Syns du flere burde bruke troen aktivt? Eller har det ikke så mye å si, uansett hva man tror på eller ikke!
Del gjerne denne videre med din mening.

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler