Annonse

Michael veide 150 kg – Han begynte og gå hver dag: Slik ser han ut 2 år senere!

Av

Fedme blant barn og unge øker verden over. Stadig flere bruker mat som premiering, trøst eller som en slags flukt fra hverdagen – med overvekt som resultat.
Verdens helseorganisasjon utpeker overvekt og fedme til en av de mest alvorlige helsetrusler i vår tid.Det viser at innarbeidede vaner og holdninger er vanskelig å endre, så tiltak mot overvekt bør helst settes i gang i relativt ung alder. Dette kan hindre kostholds-relaterte sykdommer voksen alder, både fysiske og psykiske. Kilde: Sintef

Michael Watson(18) fra Ohio, USA veide 150 kilo, han ble mobbet på skolen og sleit seg gjennom hverdagen, så en dag bestemte seg for at dette skulle endre seg. Nå ville han bli sunnere og prøve å få fram en kropp som han kunne være stolt over.

Bilde: Youtube skjermbilde

Han startet med å kutte ut all pizza, nå var det havregryn og egg som sto øverst på listen,
Og han bestemte seg for å begynne å gå fram og tilbake på skolen, 20 min. tur/retur hver dag.
Og jammen fikk han lønn for strevet. For etter 2 år og daglige spaserturer han han nå gått ned 52 kilo, og gutten er nesten ikke til å kjenne igjen. Nå har han en helt annen energi og orker mye mer.


Bilde: Facebook skjermbilde

Skolen er så stolt av han og de la ut følgende på Facebook:
«Etter årene med å være overvektig, tok Michael saken i egne hender. Han fikk en mer sunn livsstil med mat og trening gjennom en metode som få har gjort. Han gikk til skolen hver dag (uansett vær) hele skoleåret! Han er nå 52 stolte kilo lettere og ser frem til å bli utdannet og begynner å jobbe på heltid!»

Snakk om besluttsomhet fra denne gutten!
Se video her og hør hele historien om Michael her:

La dele videre for å hylle Michael for hans fantastiske innsats!
Denne historien kan inspirere tusenvis av mennesker til å få lyst til å gjøre en endring!

LES OGSÅ: Hun veide 321 kg og satt inne hver dag – Nå er hun ikke til å kjenne igjen!


Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler