Annonse

Mennene står i ring rundt den døende pensjonisten – Sekunder senere begynner alle å gråte!

Av

Et lite videoklipp fra Duck Beach I Nord-California i USA har blitt delt mye i sosiale medier den siste tiden. På videoklippet ser vi en gruppe menn som hjelper en eldre mann med demens å surfe. Mannen med demens hadde et stort ønske om å surfe for siste gang. Den gamle mannen med demens hadde elsket å surfe når han var frisk og ønsket å gjøre det en siste gang skriver CBS 12 News. 

Bildet nedenfor viser Ryan og hans venner som hjelper mannen med demens å surfe for aller siste gang.

Bilde: Twitter

Ryan Giancola skriver på Twitter at videoen hans har over seks millioner visninger, skrivende stund
Han var nemlig vitne til noe helt fantastisk da han en dag var på stranden.


Ryan ble kontaktet av en eldre kvinne på stranden som spurte om han og hans venner kunne hjelpe henne og innfri hennes mann sitt ønske om å surfe for siste gang. Kvinnen fortalte mennene at hennes mann dessverre hadde demens og hadde mest sannsynlig bare et år igjen å leve.
Ryan hadde også bursdag den dagen og syntes selv at dette var en fantastisk ting å få lov til å oppleve på bursdagen sin.

La oss hylle disse gutta for å stille opp på noe så meningsfullt som å hjelpe en syk mann med hans siste ønske. Det er godt å se at det fremdeles er godhet i verden og at vi mennesker stiller opp for hverandre når det gjelder. Del gjerne innlegget og spre litt glede!LES OGSÅ: Tenåringen kaster katten mens kamera går: Nå har han fått seg en lærepenge for livet!


Relaterte artikler