Annonse

Melissa(38) ble fortalt hun var for stygg for selfies! Nå slår hun tilbake mot nett-trollene på en perfekt måte!

Av

Da Melissa Blake delte et blogginnlegg som hun hadde skrevet om Donald Trump på sosiale medier, gikk det viralt.
Men de fleste av de tusenvis av kommentarene hun fikk, kritiserte ikke det hun hadde skrevet, men hvordan hun så ut!
Melissa, har den genetiske ben- og muskelsykdommen Freeman-Sheldon syndrom – en sjelden tilstand som omfatter misdannelser i skjelett, ansikt, munnen, hendene og føttene.

Det var stygge kommentarer, de kalte henne alt mulig sårende og nedsettende, men det styggeste var når noen mente at hun burde få forbud mot å legge ut bilder av seg selv på nettet, på grunn av hvordan hun så ut.
Som svar på at folk kalte henne stygg, delte Melissa, som er frilansjournalist og funksjonshemmingsblogger, tre selfier av seg selv på Twitter.

«Folk lurer på hvorfor jeg har slitt så mye med selvtillit når det kommer til hvordan jeg ser ut og om samfunnets forestilling om hva som er » vakkert «er. Det er på grunn av sånne som disse – kommentarer som avviser meg og anser meg som uverdig.
Dette er bare ett eksempel til på den typen evner som mennesker med nedsatt funksjonsevne møter hver dag, og det er noe jeg hele tiden prøver å endre.


I løpet av den siste runden med nett troll sa folk at jeg skulle få forbud mot å legge ut bilder av meg selv fordi jeg er for stygg. Så jeg vil bare minne om anledningen med disse tre selfiene.
Hun fikk en overveldende respons på dette innlegget, og det strømmer inn kommentarer som støtter og berømmer for at hun står opp mot disse nett trollene.

Kanskje på tide at flere sier fra med klar tale om man føler seg mobbet på nettet!
Del videre for å vise din avsky mot mobbing!LES OGSÅ: Johannes ble utsatt for grov mobbing – Da gjorde hockey spilleren noe overraskende for han!


Relaterte artikler