Annonse

Med sin hemmelige hobby- Gleder han hundrevis av barn! Han har et hjerte av gull!

Av

Da jeg hørte historien om lille Campbell kom det et smil på leppene mine. Jeg er nesten sikker på at det samme vil skje med deg som leser dette. En kan virkelig undre seg over at en liten gutt spør foreldrene sine om å få en symaskin. Imidlertid viser det seg at det er en strålende god grunn til ønsket fra Campbell «Bumble» Remess.

Ifølge moren Sonya Whittaker, må hun noen ganger bokstavelig talt trekke sønnen Campbell bort fra symaskinen.Bare ni år gammel, spurte han foreldrene om penger til å kjøpe gaver til barna på et lokalt sykehus. Dessverre hadde ikke familien anledning til å avse så mye på den tiden. Campbell, med kallenavnet «Bumble», bestemte seg for å bidra på en noe utradisjonell måte. Han ville låne ut seg selv for å hjelpe.

Bilde: YouTube / InsideEdition

Campbell lærte seg hvordan han skulle bruke en symaskin, og begynte å sy gaver til alle syke barn på sykehuset. Hvordan han kom på den fantastiske tanken med å bidra på denne måten vet vi ikke. Det vi vet er at det er en utrolig uselvisk og flott ting, for en 12 år gammel gutt, å gjøre på fritiden.


Bilde: YouTube / CNN

Den imponerende frivillige innsatsen til Campbells stopper imidlertid ikke der. Da hans far fikk kreft, strikket han en bamse til ham. Det var for å hjelpe faren med å inspirere ham i sin kamp. Til dags dato har han lappet sammen mer enn 800 små bjørner. Vi vet, han er en virkelig, ekte helt.

Hver av hans kreasjoner er laget med kjærlighet og omsorg. Campbell går åpenbart langt for å hjelpe til med å få et smil tilbake i ansiktene til de som har mest behov for det.
Her kan du se en film om Campbell:

Del videre den sterke og rørende historien om gutten med hjerte av gull.

LES OGSÅ: Jenta er født døv, her får hun høre mamma og pappa for første gang! Rørende!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler