Annonse

May på 83 år, ble forlatt ensom i skogen – så skjedde det noe skremmende!

Av

83 år gamle May skulle ha syketransport fra sykehuset til et korttidsopphold i Katrineholm.

Bilde: Kilde

Men, sjåføren slapp henne av i ett helt annet område som også kalles Løvåsen, og plutselig var May alene i skogen, 4,5 mil fra stedet hun skulle til.
Etter at May ble operert for kreft fikk hun en blødning og ble lagt inn på sykehuset. Etter dette skulle hun på et korttidsopphold før hun skulle hjem igjen. Men, det gikk ikke helt som planlagt.
På vei til korttidsoppholdet ble hun forlatt på en ensom skogsvei av sjåføren, May hadde ingen anelse om hvor hun var, hun stolte på sjåføren og trodde han visste hvor hun skulle.
Hun hadde ikke telefon og ingen anelse om hvor hun var. Hun gikk til det første huset hun kunne se, men der var det ingen hjemme.

Etter en stund på grusveien stoppet det en bil med et par som hjalp May og sørget for at hun kunne ringe til sin datter. Paret kjørte henne til sykehjem i Hållsta, da mistet hun bevisstheten og begynte å blø.
Hun ble sendt direkte til akutten og ble liggende der i noen dager. Når hun ble skrevet ut på mandag fikk hun slag.
Datteren til May tror at dette kunne skyldes den stunden hun var forlatt i skogen.


Bilde: Kilde

«Jeg tror at dette henger sammen ettersom mamma ble veldig stresset», sier datteren Ellen.
Hun mener at syketransport sjåføren gjorde feil på flere punkter, han burde jo ha adressen og han burde fulgt henne til døren.

Dette er absolutt ikke greit, slik skal ikke de eldre ha det!
Del videre om du mener at syketransporten skal ta vare på sine pasienter

LES OGSÅ: Sjefen for begravelses byrået viser hvordan alle de ansatte på pleiehjemmet viste respekt til den avdøde! Rørende!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler