-8.5 C
Oslo
tirsdag, januar 26, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Maud Angelica med oppsiktsvekkende ord om alt som har skjedd: «Til alle...

Maud Angelica med oppsiktsvekkende ord om alt som har skjedd: «Til alle som ikke vet…»

- Annonse -

Den dagen Ari Behn og Märtha Louise ble foreldre til lille Maud Angelica Behn, fikk vi alle vite hennes navn. Maud Angelica var kongeparets førstefødte barnbarn, så det var naturlig nok at hun fikk ekstra mye oppmerksomhet i media.

Etter Ari Behn sin bortgang den 25. desember 2019, har det vært en tøff tid for familien.
Maud Angelica roses for sitt pågangsmot og sin styrke, etter det som har skjedd.
Under Tara-Weekend på Geilo vant hun prisen som Årets modigste kvinne i 2020.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Norwegian Royal Family (@norwegianroyals)

- Annonse -

I den forbindelsen delt hun et sterkt og rørende innlegg på Instagram. Hun skrev på engelsk, men vi har oversatt på norsk etter beste evne. Under kan du lese innlegget på engelsk også. Hun har også delt et bilde der hun holder prisen hun mottok. Dette er hva hun skrev med sine egne ord:

«På denne kontoen har jeg vanligvis fokusert mer på kunsten min, enn på hvem jeg er i det virkelige liv. Men til alle som ikke vet hvem jeg er, la meg endelig få introdusere meg selv! Mitt navn er Maud Angelica Behn! Faren min er Ari Behn og moren min er Märtha Louise! I går vant jeg prisen for årets modigste kvinne i Norge! Jeg vant den fordi jeg holdt en offentlig tale i pappas begravelse i januar (den var offentlig fordi han er en kjent forfatter/kunstner i Norge) hvor jeg tok farvel og hedret ham, men jeg snakket også om psykisk sykdom og ba folk om å be om hjelp. Siden pappa tok sitt eget liv hadde jeg et spesielt perspektiv. Siden jeg er en del av kongefamilien ville jeg bruke den muligheten og posisjonen til noe bra! Og også for å få verdi ut av sorgen jeg og min familie gikk gjennom og for å hjelpe noen andre! Forhåpentligvis kan det gjøre at noen der ute kan unngå den realiteten jeg og min familie måtte oppleve! Eller at de føler seg mindre alene hvis de allerede har gått gjennom det samme. Jeg kan ikke beskrive eller uttrykke hvor mye dette betyr for meg! Og hvor jeg setter pris på ros, kjærlighet og støtte! Jeg er så takknemlig for at jeg klarte å oppnå noe og hjelpe andre mennesker! Jeg er bare helt målløs! Tusen takk til alle for alt».

- Annonse -

Maud Angelica deler ofte flott og vakker kunst på sin Instagram.
Her kan du se et nydelig mesterverk, hun nylig delte med oss alle.

La oss sende henne mange styrklemmer og hjerter. 
Det er flott å se at hun er så sterk og modig, og et stort forbilde for mange. 

Del gjerne hennes sterke og viktige ord videre. 


LES OGSÅ: 7 brødre overrasker sin søster i bryllupet – Bare vent til musikken starter!

Hvis du er i en vanskelig tid, og føler at du trenger noen å prate med. 
Så kan du bruke Mental Helses døgnåpne hjelpetelefon: 116. 

Forsidebilde:
Youtube skjermdump / NRK
Instagram skjermdump / 3_eyed_cat/ Maud Angelica Behn

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Legen er overbevist om at smertene i magen er grunnet nyrestein – Plutselig oppdager de hva som skjuler seg i magen!

    Ally Opfer fra Cleveland, USA var en aktiv og atletisk student på college da...

De velger å tatoverere sin nakenkatt – Nå raser folk på nettet mot dyreplageriet og provoserende bilder

Tatoveringsfanatikeren, Aleksandr fra byen Jekaterinburg i Russland har tatt flere tatoveringer på sin Sphynx-katt. Motivene...

Farmen-Sindre avslører hvorfor han ikke svarer på frierbrev: «Jeg er……»

Sindre Nyeng er trønderen som gjorde seg godt bemerket på årets sesong av Farmen...

Kunstneren går tusenvis av skritt i snøen – Bare vent til kamera zoomer ut!

61 år gamle Simon Beck måtte kjempe mot naturkreftene i Silverthome, Colorado for å...

Kronprinsesse Mette-Marit ble innlagt på sykehuset i juleferien!

Julen 2020 feiret kongeparet sammen med prinsesse Märthas og hennes tre døtre i kronprinsparets...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Legen er overbevist om at smertene i magen er grunnet nyrestein – Plutselig oppdager de hva som skjuler seg i magen!

    Ally Opfer fra Cleveland, USA var en aktiv og atletisk student på college da livet hennes forandret seg for alltid.   Se dette innlegget på Instagram   Et...

Moren kjøper ingen julegaver til barna i år – Hun skal bruke 80.000,- på botox og klær!

Julen er en herlig tid der vi endelig får nyte mye tid sammen med familien. Det er barnas store høytid i løpet av året, der...

Forskeren: Hvis mange velger å avstå fra COVID-19 vaksinering – Kan det få store konsekvenser!

Fire vaksiner er nå til vurdering hos Det europeiske legemiddelkontoret EMA. Første godkjenning kan kanskje komme allerede rundt nyttår. En godkjenning betyr at vaksinene...
- Annonse -