-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisMaud Angelica Behn deler rørende beskjed - som treffer oss rett i...

Maud Angelica Behn deler rørende beskjed – som treffer oss rett i hjertet: «virkelig ubeskrivelig»

- Annonse -

Maud Angelica Behn, datter av den avdøde forfatteren og kunstneren Ari Behn, og prinsesse Märtha Louise, har tatt steget fullt ut i kunstverdenen med sin første solo-utstilling. Maud, som har vist sin kreativitet og interesse for kunst fra ung alder, fulgte i sin fars fotspor både som kunstner og forfatter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

- Annonse -

Under åpningen av hennes utstilling i Galleri Soon, delte Maud sin takknemlighet og glede på Instagram, uttrykkende at det var «virkelig ubeskrivelig» å se det ferdige resultatet av sitt arbeid og takket for den overveldende støtten og interessen fra publikum. Hun ble særlig rørt da hennes lillesøster, Leah Isadora Behn, kjøpte et av kunstverkene hennes.
«Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk det var å endelig se det ferdige produktet av det jeg har jobbet så lenge med! Jeg er så fornøyd med hvordan alt har blitt! Og at så mange mennesker kom for å støtte meg… at så mange mennesker hadde lyst til å se kunsten min, mitt hjertet på en vegg, er virkelig ubeskrivelig! Det var helt utrolig», fortsetter Behn.

Maud uttrykte også at hun hadde ambisjoner om å ikke begrense seg til én stil eller form i sin kunst, og ønsket at utstillingen skulle reflektere hennes personlige tilnærming og mangfoldet i hennes kunstneriske uttrykk.


- Annonse -

Utstillingen ble godt mottatt, og flere medlemmer av den norske kongefamilien, inkludert Dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra, var til stede for å vise sin støtte. Prinsesse Märtha Louise, kunne ikke være til stede, men feiret datterens suksess fra USA.

Vi gratulerer Maud Angelica Behn med en vellykket første solo-utstilling og ser frem til å følge hennes fremtidige kunstneriske reise.

LES OGSÅ: Dette er «Farmen» Yassins ærlige ord etter at han måtte forlate farmen – dette sier han

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -