1 C
Oslo
onsdag, januar 20, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Maud Angelica Behn avslører hvordan hun egentlig har det:« Jeg har følt...

Maud Angelica Behn avslører hvordan hun egentlig har det:« Jeg har følt meg trøtt og utslitt….»

- Annonse -

Maud Angelica Behn rørte hele Norge da hun skulle ta farvel med sin pappa.
Talen hennes var så sterk og ekte, og gjorde et stort inntrykk på oss.


Datteren til Ari Behn vant også prisen som «Årets modigste kvinne» av kvinnemagasinet Tara. Hun ble helt målløs av prisen, og delte dette på sin Instagram etter prisutdeling.

- Annonse -

(Teksten er på engelsk, vi har oversatt etter beste evne)

«På denne kontoen fokuserer jeg vanligvis mer på kunsten min enn den jeg er i det virkelige liv. Men for alle som ikke vet hvem jeg er, la meg endelig presentere meg selv! Mitt navn er Maud Angelica Behn! ❤️❤️❤️ Min far er @ ari.behn og moren min er @iam_marthalouise! I går vant jeg prisen på årets modigste kvinne i Norge! Jeg vant den fordi jeg holdt en offentlig tale ved min fars begravelse i januar (siden han er en kjent forfatter / kunstner i Norge, var det offentlig) hvor jeg sa farvel og hedret ham, men også snakket om psykiske lidelser og ba folk om nå ut for hjelp. Siden faren min begikk selvmord, hadde jeg et spesielt perspektiv. Siden jeg er en del av den kongelige familien, ønsket jeg å bruke den muligheten og posisjonen til noe godt! Og få også noe ut av sorgen jeg og familien min har gjennomgått og hjelpe noen andre mennesker! Forhåpentligvis slik at noen der ute kan unngå den virkeligheten jeg og min familie måtte oppleve! Eller føl deg mindre alene hvis de allerede dessverre måtte gjennom det samme. Jeg kan virkelig ikke beskrive eller uttrykke hvor mye dette betyr for meg! Og hvor mye jeg setter pris på all ros og kjærlighet og støtte! ❤️❤️❤️ Jeg er så takknemlig for at jeg klarte å oppnå noe og hjelpe mennesker! Jeg er bare sprengt og målløs! Takk alle for alt, og jeg elsker dere alle sammen! 💝💘💖💞💓💕💗»

- Annonse -

Hun ble også intervjuet av magasinet Tara, etter at hun vant prisen som «Årets modigste kvinne». Da takket hun bladet for prisen og for at hun fikk dele sin historie i bladet.

Maud Angelica har fått mye oppmerksomhet i media den siste tiden, og har også fått mange henvendelser på sin inbox (DM) i sosiale medier. På sin Instagram story delte hun noen rørende ord med alle sine følgere. Dette er hva han hun skrev med sine egne ord:

(Hun har skrevet på engelsk, men vi har oversatt etter beste evne)

«Hei dere. Jeg har vært veldig inaktiv i det siste, men håper dere forstår.
Det har vært en rar og vanskelig tid, og jeg har følt meg trøtt og utslitt.
Jeg har ikke en gang svart på mange av meldingen av personer jeg kjenner i det virkelige liv, og det stresser meg litt. Jeg kan ikke svare på alle meldingene jeg får, og det gjør at jeg blir litt lei meg. Men vit at jeg setter veldig pris på alle som har tatt seg tiden til å skrive til meg.

Jeg kjenner all kjærligheten, selv om jeg ikke alltid klarer å se den. Det betyr virkelig utrolig mye for meg. Dere er virkelig fantastiske alle sammen.
Deres meldinger har virkelig fått meg til å føle meg bedre, mange ganger – Så tusen takk.
Jeg håper alt går bra med samtlige, og ønsker dere virkelig det beste.
Store klemmer, godt nyttår. Håper dette året blir bedre.»

Her kan du se et skjermbilde av hennes status oppdatering.

Bilde: Instagram skjermdump / 3_eyed_cat/ Maud Angelica Behn

Det er ei sterk og flott jente, og din far ville garantert vært stolt av deg.
La oss hylle Maud Angelica for hennes pågangsmot og styrke. Legg gjerne igjen en hyggelig hilse i kommentarfeltet.


Del gjerne videre disse rørende ordene med dine venner.

LES OGSÅ: Kronprinsesse Mette-Marit ble innlagt på sykehuset i juleferien!

Forsidebilder:
Instagram skjermdump / theroyalfamilyofnorway
Instagram skjermdump / norwegianroyals

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Per Gunvald åpner opp om den vonde hendelsen – Plutselig var det bare nok!

Per Gunvald (45) kom inn som utfordrer på gården sammen med Asle Kirkevoll (63). Ingen...

Svein Østvik avslører nye detaljer om kjærligheten!

Svein Østvik er en ekte humørspreder, og ble virkelig kjent for folket da han...

Dette er Sindre Nyengs egne ord etter Farmen-Exit: «Før det hele starta….»

Det var en veldig spennende episode av Farmen på TV2. Sindre måtte velge en av...

Elvis Presley er omringet av musikere på scenen – Sekunder senere blir alle trollbundet av hans stemme!

Elvis fremførte denne sangen for første gang på sin TV-spesial i 1968, som ble...

Dette er alle deltakerne til den nye sesongen av Farmen Kjendis!

Ny sesong av "Farmen Kjendis" er i gang og her er en oversikt over...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Farmen Karianne avslører motbydelige henvendelser: «Mange har tatt kontakt og…»

Nå er det veldig spennende på Farmen, da finalen uken virkelig er i gang. Hver eneste episode så er det tusenvis av nordmenn som følger...

Bruden gjør seg klar til bryllupsdansen, men får sitt livs sjokk da hun ser hvem skal synge!

Paret, Kya og Matt Debono fra Australia, hadde drømt om å gifte seg i flere år, men etter at brudens mor døde og de...

Husker du Kevin fra «Hjemme Alene? – Slik ser han ut i dag!

Nå er julen endelig her igjen, tiden som mange har gledet seg til. Den blir ikke som den pleier grunnet pandemien vi befinner oss i,...
- Annonse -