12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisMartin Ødegaard deler nye bilder som bekrefter det alle har mistenkt

Martin Ødegaard deler nye bilder som bekrefter det alle har mistenkt

- Annonse -

Det ble først hvisket om en mulig romanse mellom de to etter at de viste seg sammen på den røde løperen ved en stor fotballevent i London. Ødegaard, som ble kåret til byens beste fotballspiller under London Football Awards, hadde Spilling ved sin side, noe som skapte en brus av spekulasjoner. Det ble ikke mindre snakk når de ble observert sammen i både London og Oslo.

Det har versert rykter, nå er det offisielt: Fotballhjerte Martin Ødegaard (24) og dansestjernen Helene Spilling (26) er et par!

- Annonse -

Denne uken gikk de to endelig ut med det alle har lurt på. På Instagram delte Ødegaard et bilde av dem sammen, med den enkle, men treffende beskjeden: «Livet er bra». Det var tydelig at livet er ekstra godt når du deler det med noen du er glad i.

Sveip til venstre for å se alle bildene. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Martin Ødegaard (@odegaard.98)

- Annonse -

Helene Spilling la også ut en story på Instagram, hvor hun fanget et øyeblikk av Ødegaard som setter mobilen i flymodus før de begge tar seg en drink. Med teksten «Når du går offentlig», la hun ikke skjul på at de er et par.

Helene har også bekreftet ovenfor VG at de nå er kjærester. Det har vært en del spekulasjoner rundt de to, men nå er det ingen tvil: Martin Ødegaard og Helene Spilling er offisielt kjærester.

Vi gratulerer så mye til det nye kjæresteparet. Vi er glade på deres vegne. 

LES OGSÅ: Christine Koht bryter stillheten med ærlig beskjed om kjærligheten: «I dag…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -