-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisMärtha Louise hyller datteren i et nytt innlegg: "Jeg er stolt av...

Märtha Louise hyller datteren i et nytt innlegg: «Jeg er stolt av hvor»

- Annonse -

Märtha Louise har nylig delt en hjertevarm hyllest til sin datter, Maud Angelica, i anledning hennes første solo kunstutstilling, «Eksperimentelle spirer». I et Instagram-innlegg, uttrykker prinsessen sin dype stolthet og beundring for datterens kunstneriske bestrebelser og modige tilnærming til livet og kunsten.

Dette er hva hun har skrevet på Instagram med sine egne ord:

- Annonse -

«Din første solo utstilling, ‘Eksperimentelle spirer’, @3_eyed_cat. Jeg er sååå stolt av deg!! ❤️❤️»

Hun fortsetter: «Jeg er stolt av hvor standhaftig du er i din kunst. Hvor utholdende. Hvor mange timer du tilbringer med å skape. Hvordan det er ditt sted for zen. Og hvordan du tør å utforske i alle retninger. Jeg er så stolt av at du tør å følge dine drømmer og ditt hjerte. Du er en av de mest fryktløse menneskene jeg kjenner. Og det vises i din kunst, og i hver del av ditt vesen, at du tør å være deg – og det gjør meg aller mest stolt.»

Hun takker også @gallerisoon for å sette pris på Mauds talent og gi henne sjansen til hennes første solo utstilling.

- Annonse -

Utstillingen «Eksperimentelle spirer» vil være å se på Galleri Soon frem til 23. desember.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

I dette rørende innlegget, reflekterer prinsesse Märtha Louise over sin datters engasjement og dedikasjon til kunsten. Hun påpeker Maud Angelicas evne til å finne ro og glede i sitt kreative arbeid, samt hennes mod til å utforske og uttrykke seg fritt gjennom kunsten. Prinsessen bekrefter også viktigheten av å følge sine drømmer og lytte til sitt hjerte, egenskaper hun ser tydelig i sin datter.


LES OGSÅ: Stian Blipp røper gledelig familiebeskjed: «veldig stas»

Dette innlegget er ikke bare en stolt mors hyllest til sin datter, men også en inspirasjon for andre unge kunstnere til å forfølge sine lidenskaper og være tro mot seg selv. Maud Angelicas utstilling og prinsesse Märtha Louises ord er en påminnelse om kunstens kraft til å uttrykke individets unikhet og motet det krever å dele sitt personlige uttrykk med verden.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -